AcasăNewsPaleologu: Respingerea sedintei solemne pentru rege - ghiolbanie fesenista

Paleologu: Respingerea sedintei solemne pentru rege – ghiolbanie fesenista

Theodor-Paleologu-foto-Agerpres

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, marti, ca propunerea privind invitarea Regelui Mihai in Parlament trebuia discutata in BPN al PDL, apreciind ca respingerea acesteia in Birourile Permanente ale Parlamentului este o „ghiolbanie fesenista”. Acestia ii fac rau presedintelui Traian Basescu, prin aceasta atitudine servila”, a adaugat Theodor Paleologu.

Theodor-Paleologu-foto-Agerpres„Aceasta propunere trebuia sa fie discutata in BPN si trebuia un mandat din partea partidului pentru votul din sedinta conducerii Parlamentului. Respingerea acestei propuneri este o ghiolbanie fesenista”, a apreciat Paleologu, citat de Mediafax.

El a mai spus ca aceia care au respins aceasta propunere au avut o atitudine de oameni care vor sa placa sefului fara sa se asigure daca ii fac rau.

Propunerea privind organizarea unei sedinte solemne a Parlamentului în 25 octombrie la care sa fie invitat Regele Mihai a fost introdusa pe ordinea de zi a plenului reunit de marti, la solicitarea opozitiei.

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a facut un apel, marti, in plenul reunit, la colegii sai de partid, sa accepte organizarea unei sedinte solemne pe 25 octombrie la care sa fie invitat Regele Mihai, aratand ca „este o chestiune de obraz”, tocmai pentru ce a spus in iunie presedintele Basescu.

Reamintim ca presedintele Traian Basescu l-a atacat extrem de dur pe Regele Mihai, pe care l-a catalogat drept „sluga la rusi”. In opinia sa, abdicarea Regelui a fost un „act de tradare al interesului national.”

Casa Regala nu a dorit la acel moment sa comenteze afirmatiile presedintelui. Principesa Margareta a dezvaluit, luni seara, la Antena 3, reactia Regelui la afirmatiile presedintelui.

„A intrebat: ‘Ce e asta?’ Nu a simtit nimic. A vazut si a trait prea multe. A spus cu seninatate ca nu a simtit nimic”, a spus principesa Margareta.

„El are aceasta credinta. Crede ca are o misiune, ca are o cruce de dus si o duce in spate pana la capat. Aceasta este o joaca deplorabila. El i-a intors spatele de doua ori lui Hitler. Numai ageamii pot fi luati prin surprindere”, a completat principele Radu.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger