AcasăNewsPaleologu: PDL a facut rezistenta in papuci

Paleologu: PDL a facut rezistenta in papuci

Theodor Paleologu isi acuza colegii ca au abandonat lupta cu USL

Deputatul PDL Theodor Paleologu este dezamagit de atitudinea colegilor de partid care, in loc sa stea pe baricadele Parlamentului, s-au ascuns prin birouri.

Theodor Paleologu isi acuza colegii ca au abandonat lupta cu USL

Evenimentele din ulimele doua zile vor diviza si invrajbi si mai mult societatea romaneasca, sustine democrat-liberalul Theodor Paleologu.

”Pucistii dau un semnal de instabilitate, catastrofal intr-un context deja dificil”, a mai declarat pedelistul. Totodata, deputatul si-a mustrat colegii pentru non-combatul din Parlament. „PDL-ul merita sa fie taxat ca rezistenta in papuci: parlamentarii nu au venit, au preferat sa stea la soare sau acasa, iar cei care au venit nu au stat in sala sa se lupte”, a conchis Theodor Paleologu.

author avatar
eNational
287 afisari

1 COMENTARIU

  1. D-le Paleologu nu mai faceti atatea valuri ca nu e nimic de capul d-voastra in afara de numele pe care il purtati .Sunteti un mascarici cu aere de intelectual dar fara opera, care face zgomot crezand ca face politica. Daca a-ti avea cativa NEURONI v-ati da seama ce ridicol sunteti.Participati la alegeri sa va convingeti cat de mult va apreciaza lumea. Pana atunci ciocu mic ca iti faci de rusine familia .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger