AcasăNewsPalatul Westminster, distrus de soareci

Palatul Westminster, distrus de soareci

In cautarea unei solutii ”naturale” pentru a impiedica proliferarea soarecilor in cladirea Palatului Westminster, un membru al Parlamentului a  luat o initiativa in favoarea aducerii pisicilor.

Parlamentarul Anne McIntosh a considerat ca ”populatia de soareci este in afara oricarui control, in special in zonele unde se prepara hrana, ceea ce reprezinta un evident pericol in materie de sanatate”. Ea a considerat ”judicioasa” adoptarea de pisici ”pentru ca numarul soarecilor sa scada”. Propunerea, intoarsa pe toate fetele, nu a fost in cele din urma adoptata, Parlamentul optand pentru servicii de deratizare, invocandu-se dimensiunea cladirii, numarul mare de ”pisici necesare” si problemele ce ar putea aparea. ”Este necesar un numar mare de pisici pentru un impact real”, a opinat democrat – liberalul John Thurso, care a explicat ca ”a avea o hoarda de pisici in Parlament prezinta multe dificultati: intretinerea pisicilor, curatenia, cadavrele de soareci sau alergia unora la par de pisica”.

Parlamentul apeleaza la deratizare, de soarecii din resedinta premierului din Downing Street 10 se ocupa ”sorecarul sef al Cabinetului”, post detinut de motanul Larry.
author avatar
Tudor Borcea
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger