AcasăNewsPaisprezece tineri aflati pe litoral s-au ales cu dosar penal pentru consum...

Paisprezece tineri aflati pe litoral s-au ales cu dosar penal pentru consum de droguri

Paisprezece tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani aflati pe litoral, la Mamaia si Saturn, s-au ales cu dosar penal, in acest week-end, dupa ce au fost prinsi de politisti cu droguri de risc sau de mare risc.

Dupa ce in noaptea de vineri spre sambata politistii au depistat, la Mamaia, sase tineri care aveau asupra lor droguri, cannabis si ecstasy, actiunile Politiei pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului de stupefiante au continuat pe litoral, scrie realitatea.net.

Astfel, in noaptea de sambata spre duminica oamenii legii au depistat, in statiunile Mamaia si Saturn, alti opt tineri care aveau asupra lor cannabis sau comprimate de ecstasy.

Potrivit unui comunicat transmis, duminica, de Politia Judeteana Constanta, in statiunea Saturn a fost depistat un tanar de 22 de ani din Bacau care avea asupra sa doua comprimate de ecstasy, iar in autoturismul acestuia a fost gasita o punga in care se afla un praf alb care urmeaza sa fie expertizat.

De asemenea, in statiunea Mamaia politistii au descoperit alti sase tineri, intre care o femeie de 35 de ani, din Israel, care aveau asupra lor tigari cu cannabis sau comprimate de ecstasy.

Toate cele 14 persoane s-au ales cu dosar penale pentru detinere fara drept de droguri risc sau de mare risc, in vederea consumului propriu.

author avatar
Alina Costache
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger