AcasăNewsPagani Zonda R, decoratiune de lux

Pagani Zonda R, decoratiune de lux

Un bolid de 1,5 mil dolari transformat intr-un soi de paravan

Compania americana Finish My Condo, specializata in decorarea interioarelor miliardarilor, a prezentat un apartament in care trona acest ravnit supercar italian ca perete despartitor.

Un bolid de 15 mil dolari transformat intr un soi de paravan

Ideea i-a apartinut unui bogat proprietar al unui apartament din Miami iar cei de la Finish My Condo au amenajat un interior superb unde salonul este separat de o camera de un exemplar Pagani Zonda R. Un astfel de bolid are un pret de pornire de 1,5 milioane dolari. Masina are un motor V12 de 6 litri de la Mercedes, pozitionat central spate. Amatorii de bolizi de lux au criticat faptul ca masina a fost pozitionata la 90 de grade fata de podea: multi milionari si-au amplasat bolizii pe post de decor dar pe patru roti, nu pe post de perete-paravan.

Masina a fost adusa cu macaraua in apartament

Dar responsabilii acestei amenajari nu au ezitat sa o promoveze pe Instagram. Prezentata la salonul din Geneva in 2007, modelul Pagani Zonda R este, de fapt, o versiune extrema a modelului Pagani Zonda ”standard”. Neomologata pentru drumurile publice, Zonda R a fost asamblata in doar 15 exemplare. In termeni de performanta (daca proprietarul o va aduce pe circuit si nu o va lasa in apartament), Zonda R atinge 100km/h in doar 2,7 secunde. In 2010, pe miticul circuit Nurburgring, Zonda R a realizat un timp de 6:47.5 pe Bucla Nord (Nordscheife).

author avatar
Tudor Borcea
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger