AcasăNewsPactul secret prin care s-a decis sacrificarea lui Vanghelie şi a lui...

Pactul secret prin care s-a decis sacrificarea lui Vanghelie şi a lui Chiliman

Victor Ponta si Crin Antonescu joaca dupa cum le canta Sorin Oprescu

Ca sa defileze cu Sorin Oprescu la alegerile din 2012, Victor Ponta si Crin Antonescu sunt dispusi sa-si decimeze propriile formatiuni.

Sorin Oprescu isi vinde “independenta” la suprapret. Spre norocul lui,  Crin Antonescu si Victor Ponta s-au inghesuit sa plateasca pentru “onoarea” de-al avea pe “primarul bestial” candidat in 2012.

Vanghelie, pe post de ofranda

Inlaturarea lui Marian Vanghelie a fost pregatita din timp de liderul PSD

Prima victima a jocului in care Oprescu i-a atras pe cei doi lideri USL a fost Marian Vanghelie, proaspat inlocuit de Ponta de la sefia PSD Bucuresti. Indiferent cat a incercat presedintele PSD sa-si justifice demersul, argumentele sale au lasat mult de dorit, decizia fiind doar o scamatorie care nu are nicio legatura cu statutul.

Constient de faptul ca nu a reusit sa convinga partidul ca miscarea este una de bun augur, Ponta a reluat discutia, ieri, in prima sedinta a Biroului de Coordonare al PSD Bucuresti, for care va gestiona filiala pana la alegerile din 2012. Concret, liderul social-democrat i-a reprosat lui Marian Vanghelie ca a inchis organizatia, precizand ca PSD are nevoie si de alte voturi decat cele ale pensionarilor si ale oamenilor nevoiasi.

Andrei Chiliman ar putea avea aceeasi soarta ca a lui Vanghelie

In realitate, folosind tehnica deja brevetata de colegul liberal, care odata mai pune de o curatenie prin partid, Victor Ponta nu a facut altceva decat sa  de curs primei conditii impuse de Sorin Oprescu:  mazilirea lui Marian Vanghelie. Un Vanghelie care si-a exprimat public “alesele sentimente” care-l incearca fata de actualul primar general si care a jurat in barba ca nu va misca niciun deget pentru a-i aduce acestuia un nou mandat.

Liderii PNL Bucuresti, urmatorii pe lista neagra

Considerata cu ceva timp in urma o miscare imposibil de realizat, trimiterea lui Marian Vanghelie pe tusa politicii a reactivat o informatie mai veche, soptita de liberali pe la colturi, potrivit careia Crin Antonescu va decapita, la randul sau, conducerea PNL Bucuresti. Principalii vizati, sustin liberalii, sunt Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, doi membri de partid care-i stau de mult in gat liderului PNL. Pe langa pacatul de a avea si alte opinii decat cele ale lui Antonescu, Chiliman si Moisescu figureaza si ei pe lista “idezirabililor” intocmita de Sorin Oprescu.

Victor Ponta si Crin Antonescu joaca dupa cum le canta Sorin Oprescu

Prin urmare, liberalii nu exclud varianta ca Antonescu sa anunte in curand fie ca preia conducerea PNL Bucuresti, fie ca-l propteste acolo pe omul sau de casa, Rares Manescu. Strategie letala pentru PNL, considera o parte dintre liberali, care il banuie pe actualul primar general gata oricand sa tradeze USL pentru o cauza mai profitabila.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.315 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger