AcasăNews"Pacientul acoperit". Ministrul Sănătății: am câteva exemple negative

„Pacientul acoperit”. Ministrul Sănătății: am câteva exemple negative

Ministrul Sanatatii spune ca se roaga de spitale sa le dea bani

Cum se răspândise deja informația că, printre bieții oameni suferinzi care apelează la serviciile medicale din spitalele de stat se pot regăsi și „pacienți acoperiți”, după cum dezvăluise în exclusivitate „Național” încă de zilele trecute, Sorina Pintea a dat noi detalii despre acest demers.

Concret, Sorina Pintea a susținut din start că ideea – pusă în practică deja de circa trei săptămâni – nu îi aparține. Și că este, în fapt, un întreg concept pe care instituția în fruntea căreia se află îl vrea pus în practică în timp. „Nu este o idee a mea, este o parte a strategiei pe care Ministerul Sănătăţii trebuie să o implementeze până în 2020 – povestea cu pacientul misterios. Deja am început să facem aceste verificări şi am câteva exemple negative. Și nu mă refer doar la medici (…) Este o parte a strategiei anticorupţie pe care trebuie să o aplicăm, iar în momentul în care gradul de satisfacţie al pacientului scade, până la urmă trebuie să luăm cu toţii nişte măsuri şi trebuie să ne ridicăm şi noi semne de întrebare. (…) Pentru unii care nu respectă nişte reguli nu trebuie să sufere toţi care lucrează în sistemul medical „, a detaliat ministrul, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Citiți și –Bombã! Bolnavi sub acoperire pentru prinderea şpãgarilor din spitale

312 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand promovarea se face pina la nivelul de incompetenta se ajunge la cazuri comparabile cu cele din actualul guvern al Romaniei ,vezi secretara ajunsa la MAI,vezi cucul de la transpoarte ,vezi contabila de la sanatate,vezi viorica zambilica care le-a pus varf la toate .
    Cand nu esti in profesia ta si vantul ori pila te-a aruncat pe un scaun prea sus si ti-a picat caciula pe ochi esti orb ,dai in gropi ,bajbai ,spui prostii ,esti ridicol ,te faci de ras !!,ati trebuie un grad de nesimtire si obraz cu sorici ca sa continui sa stai cocotat ca gaina pe o gramada de balegar (sa nu0i spunem rahat !).
    Mai madam ministru ,cand vrei sa corectezi ceva in sistem vezi care-s cauzele ,vrei informatii ,pune camere de supraveghere,nu veni cu inscenari cu chestii subiective !.
    Ai ceva saminta de procuror?? ,ai protocoale cu MAI ,vii cu flagrante ?,vrei spectacol ?.
    De ce ca ministru n-ai miscat nimic in spitalele regionale promise inprogramul de guvernare ?,de ce Romaia trimite arsii sa fie tratati afara ? ,ce-s infectiile din spitale ??,care-i norma de hrana la bolnavi ?,de ce lipsesc vacinurile ,de ce lipsesc produsele pentru ATI ??.Lasa flagrantul pentru procurori.
    Esti cu pluta cocoana si trebuia demult sa fii pe FORAS !!,cine dracul te tine acolo ?.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger