AcasăNewsPacienta data disparuta, gasita moarta langa Spitalul de Psihiatrie

Pacienta data disparuta, gasita moarta langa Spitalul de Psihiatrie

Durere greu de imaginat si multe intrebari in randul membrilor familiei unei femei in varsta de 63 de ani, gasita fara suflare dupa sase zile in care nimeni nu a mai stiut nimic de ea.

Femeia era internata la Spitalul Obregia, din sectorul 4 al Capitalei. Si disparuse fara urma inca de joia trecuta, in 2 august, cand ar fi fost zarita ultima oara in curtea unitatii medicale. In tot acest timp, fiica si ginerele au cautat-o cu disperare, apeland nu doar la politie, ci inclusiv la o retea de socializare, pe care au postat un mesaj cu detalii despre femeia disparuta, in speranta ca informatiile vor ajunge la un numar cat mai mare de oameni si sa apara piste care sa conduca la identificarea Victoriei T.

Din pacate, insa, in cursul acestei zile femeia a fost gasita decedata, chiar in apropierea cladirii spitalului, mai precis in curtea unitatii medicale, conform b1.ro. Descoperirea ar fi fost facuta de cainii politisti care i-au insotit pe oamenii legii in cautarile facute, in incercarea de a da de urma pacientei.

Nimeni nu stie inca exact ce i-a adus sfarsitul femeii in varsta de 63 de ani, insa se asteapta ca politistii sa faca lumina in acest caz.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger