AcasăNewsPacient cu arsuri, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, transportat cu o aeronavă militară...

Pacient cu arsuri, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, transportat cu o aeronavă militară în Germania

Un pacient cu arsuri, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, este transportat marţi, 5 septembrie, cu o aeronavă militară la un spital din Germania, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale.

MApN a anunțat că ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, „a aprobat executarea unei noi misiuni umanitare marți, 5 septembrie, la ora 09.00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru transportarea aeriană a unui pacient diagnosticat cu arsuri de la Spitalul Clinic de Urgențe „Bagdasar-Arsenie” din București la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania”.

Aeronava zboară pe ruta București-Lubeck și retur

Conform comunicatului MApN, aeronava militară de tipul C-27 J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat în această dimineață pe ruta București-Lubeck și retur.

„Misiunea se execută la solicitarea şefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat”, a mai anunțat Ministerul Apărării. S-a mai precizat că echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborurilor este formată din specialiști ai Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din Capitală.

119 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri