AcasăNewsPachet suspect, în România, la graniţa cu Ucraina. Din interior se auzeau...

Pachet suspect, în România, la graniţa cu Ucraina. Din interior se auzeau sunete ciudate. Ce au găsit el, când l-au deschis

genisti SRIPachet suspect, în România, la graniţa cu Ucraina. Din interior se auzeau sunete ciudate. Ce au găsit el, când l-au deschis

Un pachet suspect, ce ar fi venit din Ucraina, a fost găsit la graniţă. Localnicii unei comune din Maramureş s-au speriat şi au chemat imediat autorităţile.

Din interiorul pachetului se auzeau sunete ciudate. Sătenii s-au speriat că ar fi o bombă înăuntru.

Ce au găsit geniştii în pachet

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au solicitat imediat intervenţia geniştilor. Specialiştii au verificat pachetul suspect şi nu au identificat nicio urmă de material explozibil.

Ce se afla în pachet? Înăuntru erau ţigări de contrabandă aduse de o reţea cu ajutorul dronelor. Autorităţile trebuie să confirme informaţia.

O dronă militară a căzut lângă Brăila

În urmă cu o săptămână, o dronă militară a căzut în Insula Mare, la 8 km de Brăila și 23 de kilometri în interiorul teritoriului românesc.

„Am auzit bubuitura, dar nu știu unde a căzut”, a declarat un martor ocular, lucrător la bacul care face trecerea spre Insula Mare.

Nu mai puțin de 3 drone rusești au căzut în România în 10 zile în septembrie 2023, ultima fiind descoperită pe 13 septembrie între satele Nufăru și Victoria din comuna Nufăru, județul Tulcea.

Primele două cazuri de resturi de dronă găsite pe teritoriul românesc au fost lângă localitatea Plauru, aflată practic pe graniță, însă Nufăru și Victoria sunt mult mai departe de frontieră.

„Facem toate eforturile ca să asiguărm un grad de siguranță. Cu un război la graniță, nimeni nu poate oferi certitudini, dar facem toate eforturile”, a spus purtătorul de cuvânt al MApN, Constantin Spînu.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.140 afisari

3 COMENTARII

  1. Am auzit si eu ! Gemeau tigarile alea. Se lovisera la cap cand au fost lansate din drona.

  2. Nuooo, stăteau țigările la taclale, își aprinsera câte un trabuc și dai înainte cu aventuri din război, cică…

  3. Andrei Stefan extraterestrul de serviciu loveste din nou: „Din interiorul pachetului se auzeau sunete ciudate. Sătenii s-au speriat că ar fi o bombă înăuntru.”
    Faceau tigarile alea chef si vorbeau tare in gagauza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger