AcasăNewsPacaliti de pesedisti, uneperistii cauta adapost in PDL

Pacaliti de pesedisti, uneperistii cauta adapost in PDL

GHINION Uneperistii nu au mana buna la aliante politice

Inregistrata la tribunal in urma cu cateva zile, Alianta de Centru Stanga (PSD+UNPR) a inceput deja sa scartaie, progresistii acuzand deja jocul dublu al social-democratilor.

GHINION Uneperistii nu au mana buna la aliante politice

Uniunile politice realizate la mica publicitate par sa nu fie de bun augur.  Au simtit-o pe pielea lor progresistii, care se plang acum ca au fost trasi pe sfoara de social-democrati. Realizata in mare secret, Alianta de Centru Stanga reprezenta singura varianta prin care parlamentarii UNPR puteau sa-si conserve mandatele. Numai ca intelegerea initiala a fost incalcata, surse din UNPR declarand ca secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a redus drastic numarul colegiilor eligibile repartizate progresistilor. Pusi in fata faptului implinit, uneperistii dau acum din colt in colt, incercand sa-si asigure supravietuirea politica.

Democrat-liberalii profita de situatie

SUSPICIUNE Progresistii cred ca Liviu Dragnea este cel care i-a lasat fara colegii

Supararea uneperistilor, bucuria pedelistilor. Profitand de fisura care a aparut intre UNPR si PSD, democrat-liberalii lucreaza acum la psihicul si convingerile politice al progresistilor. Cu succes se pare, din moment ce dinspre PDL s-a aflat ca, odata cu debutul noii sesiuni parlamentare, mai multi deputati si senatori UNPR vor trece in barca democrat-liberala. Unde este loc pentru toata lumea, dupa cum sustin chiar pedelistii, care au dat de inteles ca asteapta la bord si cativa pesedisti si liberal, nemultumiti de directia in care merg partidele lor.

author avatar
Adelina Ionicel
1.907 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Traiasca Academician Doctor Copy-Ponta! Traiasca Alianta Dogaru-Felix-Kakarau! – Aceasta-i axa democratiei romanesti! Traiasca Prietenia USL- PCRM! Traiasca Prietenia Kakarau-Voronin! Traiasca Prietenia Romania-Belarus! Sima Noastra si Mandria / Kakarau de Romania !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger