AcasăNews(P) Un bărbat din Cogealac a câștigat peste 50.000 de euro cu...

(P) Un bărbat din Cogealac a câștigat peste 50.000 de euro cu doar 20 de euro investiți

Un pasionat de păcănele și-a făcut rost de bani de vacanță și nu numai, după ce, cu doar 100 de lei, a izbutit să câștige la o agenție Magnum Bet din Constanța suma de 263.571,56 de lei.

Omul locuiește în Cogealac, iar averea pe care a pus mâna i-a picat la aparate slot machine selectând miza pe 20 de lei. Jocul l-a dus în situația de a face rost o sumă impresionantă.

Câștigătorul a intrat, deja, în posesia premiului, fotografiindu-se cu cartonul pe care stătea scrisă impresionanta sumă.

Nu este prima oară când jucătorul face rost de bani la jocuri de noroc. Înainte însă, sumele erau modice, la pariuri sportive.

„Locuiește în Cogealac și a jucat, la agenția din localitate, la slot machines. Este un client fidel. El a băgat în aparat 100 de lei și a selectat miza pe 20 de lei. A câștigat suma de 263.571,56 de lei”, ne-a comunicat Avida Maftei, manager regional la Magnum BET.

O parte din bani vor fi cheltuiți în vacanța în care deja a pornit. „Cu banii câștigați, voi face investiții pentru case”, a declarat câștigătorul.

author avatar
National