AcasăNews(P) Speriat de eventualele consecințe, Guvernul dă înapoi: se gândește cum să...

(P) Speriat de eventualele consecințe, Guvernul dă înapoi: se gândește cum să impoziteze companiile din domeniul jocurilor de noroc

(P) Speriat de eventualele consecințe, Guvernul dă înapoi: se gândește cum să impoziteze companiile din domeniul jocurilor de noroc (sursa foto: playresponsibly.ro)

Ședința de miercuri seară a Coaliției PNL-PSD-UDMR a adus modificări importante, înainte ca ordonanța mult-discutată în aceste zile să treacă de Guvern și să-și urmeze traseul.

Printre prevederile prin care guvernanții speră să aducă mai mulți bani la Buget există și impozitarea cu 40% pentru orice câștig la jocurile de noroc.

La un loc cu jucătorii erau supra-impozitate și companiile din domeniu. Situația operatorilor urmează să fie analizată separat, au decis autoritățile, la ședința de miercuri seară.

Speriați de eventualele consecințe, în speță reducerea cu 50% a contribuțiilor la Buget venite dinspre operatori, dacă s-ar aplica supra-taxarea de 40%, guvernanții iau în calcul o abordare specială a companiilor din domeniul jocurilor de noroc, după un model european care urmează să fie ales.

Asociațiile din domeniul jocurilor de noroc au reclamat că n-au fost consultate de oficiali, când au decis supra-impozitarea „la grămadă”, și că nu există un studiu de impact realist al efectelor.

Noile reglementări din Codul Fiscal, vizate de Coaliție, ar urma să fie aplicate de la 1 ianuarie 2023.

author avatar
National
574 afisari

2 COMENTARII

  1. E de acum deșănțată propagandă plătită împotriva impozitării jocurilor de noroc. Simbriași patetici, meritați 75% impozite, nu modestul 40% avut în vedere.

  2. IMPOZITAREA JOCURILOR DE NOROC ,A TUTUNULUI A BAUTURILOR SI A PROSTITUTIEI VA INSANATOSI SOCIETATEA ROMANEASCA.
    DACA VRETI BANI LA BUGET SI AVETI SANGE IN INSTALATIE IMPOZITATI BANCILE COMERCIALE LA GREU !,88 % DIN BANII CE SE INVART IN ROMAIA SUNT AI BANCILOR STRAINE ,IAR CASTIGUL SE REPATRIAZA FARA NICI UN IMPOZIT ,ISARESCU A CECUNOSCUT SINGUR ACEST PACAT ,IAR DE 32 DE ANI BANCILE STRAINE ROD LA GREU FINANTELE ROMANIEI CARE SE IMPRUMUTA IN NESTIRE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger