AcasăNews(P) Magnumbet vine cu oferte de nerefuzat la Entertainment Arena Expo 2023

(P) Magnumbet vine cu oferte de nerefuzat la Entertainment Arena Expo 2023

Magnumbet, companie cu capital 100% autohton, şi-a anunţat participarea la cea de-a 15-a ediţie a Entertainment Arena Expo, cel mai important eveniment al sectorului jocurilor de noroc din România, care va avea loc în perioada 5-7 septembrie 2023, la Pavilionul Romexpo din Bucureşti.

Magnumbet va avea amenajat un stand la tradiţionalul târg anual al industriei jocurilor de noroc, unde îşi va prezenta oferta de servicii în domeniul în care este unul dintre jucătorii activi de pe piaţă. Pentru că Magnumbet cunoaşte piaţa de la firul ierbii, din experienţa practica şi managerială!

La ediţia din 2023 a Entertainment Arena Expo, Magnumbet se adresează în special operatorilor locali. Pentru aceste persoane juridice, Magnumbet are cele mai bune oferte din piaţă. Din acest motiv, operatorul a achiziţionat deja cele mai noi terminale pentru pariuri, de ultima tehnologie şi cu un ecran mare şi performant. Aceste terminale de pariuri sunt foarte fiabile şi ușor de folosit, iar prin utilizarea lor se acoperă şi deficitul de personal şi de casieri pe care îl resimt toţi operatorii.

Magnumbet anunţă, de asemenea, că îşi păstrează şi oferta de asociere, cu toate că odată cu aceasta confuzie legislativă poate aduce modificări în desfăşurarea anumitor parteneriate.

author avatar
National