AcasăNews(P) Lovitură la Magnumbet! 

(P) Lovitură la Magnumbet! 

(P) Lovitură la Magnumbet! 

Cu doar 10 lei, inspirația și bonusul Magnumbet i-au adus 120 de mii de lei unui tulcean! 

Magnumbet l-a făcut fericit pe un tulcean! Pariorul a ghicit nu mai puțin de 14 rezultate joia trecută când s-au disputat meciurile din Conference League și Europa League! Biletul a fost jucat la Magnumbet, iar pariorul inspirat este din Topolog, județul Tulcea. Norocosul nu a mizat pe mari surprize. Numărul mare de meciuri care au compus biletul i-a adus acestuia o cotă consistentă de nu mai puțin de 8699,7, iar suma brută câștigată a depășit 120 000 de lei, cu numai 10 lei pariați!!! 

Asta a fost posibil atât datorită inspirației, așa cum spuneam, cât și a unui bonus – Magnum Bonus – extrem de generos oferit de Casa de Pariuri Magnumbet care a indexat câștigul cu 45%!!! După cum se poate vedea pe bilet, cele 14 selecții nu conțin mari suprize, cea mai mare cotă, 2,15, având-o victoria lui Manchester United, în Spania, la San Sebastian, contra lui Real Sociedad. În jurul cotei 2, au mai fost încă 7 meciuri în schema câștigătoare. Este vorba despre KAA Gent – Molde FK, 1 solist – cotă 1,98, FC Midtjylland – SK Sturm Graz, 1 – 2,15, Sheriff Tiraspol – Omonia Nicosia, 1 – 1,94, Olympiacos Pireu – FC Nantes, 2 – 1,98, Dinamo Kiev – Fenerbahce, 2 – 1,98, Bodo Glimt – PSV Eindhoven, 2 – 2 și Union Saint Gilloise – Union Berlin, 2 – 1,9. 

Cu 14 soliști și 45 la sută Bonus s-a umplut de bani!

Tulceanul a mizat pe bilet 14 soliști! Asta, da, inspirație! Așadar, cu acest bilet, tipsterul tulcean a băgat în buzunar suma netă de 87104 lei, cu un Bonus 200 oferit de Magnumbet de 45%!!! Așadar, cu puțină inspirație, fără să riște foarte mulți bani, doar 10 lei, adică o sumă care este la îndemâna oricui, pariorul și-a înmulțit banii puși în joc de peste 8700 de ori, la Magnumbet! 

Magnumbet este sala de jocuri cu cele mai multe câștiguri!

www.magnumbet.ro

author avatar
National
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger