AcasăNews(P) Ce profit a făcut Fortuna la păcănele în 2021, anul fraudei...

(P) Ce profit a făcut Fortuna la păcănele în 2021, anul fraudei de peste 500.000 RON

(P) Ce profit a făcut Fortuna la păcănele în 2021, anul fraudei de peste 500.000 RON (sursa foto: playresponsibly.ro)

Playresponsibly a prezentat cu lux de amănunte cazul de fraudă la păcănele derulat la două agenții Fortuna, cele din Nenciulești – Teleorman și din Ștefănești – Argeș.

Deși a înregistrat o pierdere care depășește 500.000 de ron în intervalul septembrie-decembrie 2021, sumă care rezultă din calculele și din comunicările interne ale firmei, Fortuna a refuzat să facă plângere la Poliție. A evitat astfel să pună paie pe foc și să se afle public informația că în agențiile sale au loc lucruri necurate.

În timp ce grupul slovac refuză să facă orice comentariu pe acest subiect, o posibilă explicație pentru care faptul că Fortuna n-a reclamat furtul ar putea și faptul că suma reprezintă un mizilic, în contextul afacerilor derulare în România de concernul FEG, care deține casele de pariuri Fortuna și Casa Pariurilor.

Numai Slot Arena SRL, firma prin intermediul căreia operează în numele FEG în domeniul aparatelor de tip slot machine, a avut în 2021, anul în care s-a dat „tunul” în cele două localități, o cifră de afaceri de 105.003.103 ron, cu 44% mai mult decât în anul de dinainte, 2020.

Profitul net la păcănele, raportat de companie, a fost de 13.087.978 ron, cu circa 80% mai mare decât în 2020, un an afectat de pandemie, ca și 2021, de altfel.

Slot Arena SRL, 52 de angajați

Merită menționat că Slot Arena a făcut profitul respectiv cu 52 de angajați, rezultând o medie de puțin peste un angajat pentru fiecare județ în parte.

Pe teritoriul României, Fortuna are în agențiile sale aparate slot machine luate de la 3 producători: IGT, EGT și NOVOMATIC.

Deși ferit de ochii publicului până în acest moment, scandalul de la agențiile Nenciulești și Ștefănești a lăsat urme interne. Victima a fost Andreea Tobă, manager general la Slot Arena SRL, care și-a pierdut funcția, după izbucnirea cazului.

Fortuna Entertainment Group (FEG) a luat naștere în 2009 și este parte din Penta Investments Group, un grup de investiții din Europa Centrală fondat în 1994, în Slovacia, de către cehul Marek Dospiva și slovacii Jaroslav Haščák, Juraj Herko, Martin Kúšik și Jozef Oravkin.

În acest moment, Fortuna este sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României.

author avatar
National
263 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asazisii „cehi” sunt sageti pentru Novomatic care este un mix intre GRU si MOSSAD,la fel ca OMV-Petrom ,BCR-erste,si tot ce vine din Austria.Pe sub nasul SRI care este complice cu Ghita in frunte toata Romania a fost jefuita de Brucan-imea si Ilies-timea GRU din decembrie1989…..Austria nu e NATO dar e cu comunistii KOMINTERN din FSN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger