AcasăNewsOZN-urile inspecteaza bazele nucleare

OZN-urile inspecteaza bazele nucleare

Un OZN fotografiat in 1967 deasupra bazei nucleare Echo-Flight, fiind interesat de rampa de lansare

Anul trecut, la 23 octombrie, o „pana de curent” a oprit comunicatia dintre comandamentul rachetelor nucleare si bazele de amplasare, din Wyoming. Era de fapt un OZN.

OZN in forma de tigare, de felul celui care s-a plimbat doua zile deasupra Bazei Warren

Acest fapt nemaiintalnit l-a scos pe Obama la conferinta de presa, pentru a linisti lumea.  Nu, nu a existat niciun moment pericolul unei lansari accidentale a vreuneia dintre cele 50 de rachete care depindeau de centrul de comanda de la Baza Aeriana Warren. Per total, au fost 59 de minute de suspans. Oficiale. Neoficial, pana a durat 26 de ore, cu intermitente, timp in care un imens OZN in forma de tigare sau mai degraba de dirijabil a facut manevre deasupra bazei. Aceasta dezvaluire a fost facuta de trei ofiteri tehnicieni, care au lucrat la Centrul de Control Warren.

Alo, aterizeaza un OZN

Un OZN fotografiat in 1967 deasupra bazei nucleare Echo-Flight, fiind interesat de rampa de lansare

Cercetatorul Robert Hastings, care de-a lungul anilor a chestionat multi militari cu privire la fenomenul OZN, a repus in discutie mai multe marturii despre „interferenta”  OZN-urilor cu bazele nucleare americane si britanice, intotdeauna avand ca efect scoaterea acestora din functiune.  S-a intamplat in trecut, se intampla si in prezent. Oricine ar manevra navele neidentificate, sigur nu-i plac rachetele nucleare. Unul dintre mecanicii de intretinere intervievati de Hastings a relatat ca a existat o stare de panica din cauza ca la cinci dintre rampele de lansare se constatau activari si dezactivari ale secventelor de alerta, fara sa fie manevrate de la centrul de control.

Una dintre rachetele nucleare coordonate de la Centrul Warren, careia i-a fost activata secventa de alerta in octombrie anul trecut

Pana la urma au fost inchise, ca sa nu existe niciun risc de lansare accidentala. Ca forma si dimensiune, OZN-ul observat era comparabil cu un Zeppelin WWI.  Nu sunt primii ofiteri care fac astfel de dezvaluiri. In septembrie anul trecut, sase fosti ofiteri au participat la un simpozion organizat de Hastings,  declarand ca au fost martori ai fenomenului OZN deasupra unor baze de rachete nucleare.

Robert Salas, care a povestit incidentul din Marea Britanie

Unul dintre ei, Robert Salas, a declarat ca un OZN chiar a aterizat la o baza de rachete nucleare din Marea Britanie, dupa ce a survolat-o, fiind ridicate avioane la interceptare.  Cand avioanele au revenit la sol, OZN-ul a decolat.

author avatar
Adina Mutar
498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger