AcasăNewsOZN la Brașov? Apariție misterioasă, surprinsă în imagini! Filmările s-au viralizat -...

OZN la Brașov? Apariție misterioasă, surprinsă în imagini! Filmările s-au viralizat – VIDEO

OZN la Brașov? Apariție misterioasă, surprinsă în imagini! Filmările s-au viralizat - VIDEOOZN la Brașov? Apariție misterioasă, surprinsă în imagini! Filmările s-au viralizat - VIDEO (foto: captură video)

O sferă luminoasă brăzdând cerul, în toiul întunericului, în Brașov. Atât le-a trebuit să vadă unor oameni, pentru a se gândi rapid că ar putea fi vorba despre un OZN. Și de ce nu, o posibilă „vizită” a extratereștrilor.

Apariția misterioasă de pe cer a fost surprinsă în imagini, iar acestea s-au răspândit rapid pe internet. Viralizarea imaginilor a lăsat, cum altfel, loc de diverse interpretări.

Unele dintre aceste imagini au fost filmate luni dimineață de către un locuitor din Hălchiu, notează newsbv.ro.

Ce să fie oare?

În lipsa unei explicații de la specialiști, oamenii s-au gândit că ar fi vorba de un OZN. Sau de vreo dronă. Alții chiar că ar fi vorba despre un balon meteorologic și că lumina lunii s-ar reflecta într-un anume fel, propagând această sferă luminoasă.

Până să se afle ce și cum, nu sunt puțini cei care s-au uitat la aceste imagini ajunse pe internet, cel mai probabil pentru a-și forma propria părere. Sau doar din simplă curiozitate. Dovadă stă faptul că unul dintre clipurile postate în dimineața zilei de 14 februarie, pe Youtube, a depășit deja 3.000 de vizualizări.

author avatar
Andrei Coman
812 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger