AcasăNewsOZN filmat în Ungaria? Imaginile cu obiectul zburător misterios! VIDEO

OZN filmat în Ungaria? Imaginile cu obiectul zburător misterios! VIDEO

sursa foto: captură video Twitter/Paul White Gold Eagle

Să fi fost un OZN? Ce anume să fi fost obiectul zburător misterios surprins în imagini? E o întrebare care a iscat numeroase întrebări și comentarii în rândul celor care au văzut o scurtă înregistrare video surprinsă într-un sat din Ungaria.

Imaginile cu un obiect zburător de formă cilindrică, surprinse într-un sat din nordul Ungariei, nu aveau cum să fie trecute neobservate de către pasionații de OZN-uri. Nu datează de ieri, de azi, ci de acum aproape trei ani, însă abia recent au ajuns pe rețelele de socializare. Și s-a dat „startul” la păreri cu privire la ce ar putea fi acest obiect.

Conform antena3.ro, imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone în iunie 2020, în Csobánka, un sat în comitatul Pest, aflat în nordul Ungariei. Autorul înregistrării, Andras Horvath, a postat imaginile pe reţelele sociale pentru a identifica obiectul misterios.

Ce surprind imaginile

Imaginile surprind un obiect fără aripi, aparent metalic, ce traversează în mare viteză cerul și dispare printre nori. Să fi fost un OZN? Și dacă nu ce altceva ar fi putut fi obiectul zburător misterios? Iată câteva întrebări ce au apărut după ce înregistrarea a ajuns în mediul online.

Conform internauților, obiectul misterios ar putea corespunde descrierii de către autorităţile americane şi canadiene a unei aeronave de formă cilindrică doborâte în Yukon, la frontiera Alaskăi, însă nu este exclusă nici varianta unui balon spion sau a unei drone, potrivit aceleiași surse.

 

author avatar
Andrei Coman
834 afisari

9 COMENTARII

    • Care se deplasa către parada militară de la Moskowa la care participă și Putin. Putin e de vină.

  1. Și eu am văzut un ozn deasupra cotrocenilor!…venise să-l ducă pe locatar în Alfa Centaur!…era sa uit!…în drumul stelar, ozn-ul a făcut o escală la sibiu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger