AcasăNewsOvidiu Tender, audiat din nou la DNA

Ovidiu Tender, audiat din nou la DNA

Afaceristul Ovidiu Tender a ajuns, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Este a doua zi la rand cand Tender este audiat de procurorii DNA, iar specialistii sustin ca actiunile ar avea legatura cu denuntul pe care afaceristul l-a facut la sfarsitul saptamanii trecute, cand le-a spus oamenilor legii ca i-a dat mita Alinei Bica, fosta sefa DIICOT.

Intr-un dosar disjuns din cel al retrocedarilor ilegale, Alina Bica este acuzata de luare de mita si trafic de influenta, respectiv ca ar fi primit mita de la Ovidiu Tender pentru a-i obtine acestuia o solutie favorabila in Dosarul CAROM.

Tender a recunoscut fapta si a precizat ca i-a oferit Alinei Bica, printr-un intermediar, actiuni la diferite companii. Conform afaceristului, intermediarul s-ar fi intalnit mai intai cu sotul Alinei Bica. De asemenea, exista informatii ca Tender ar fi fost consiliat de doi dintre oamenii de baza ai Alinei Bica, Florentin Mihailescu si Mihail Udroiu, pentru a-si formula o aparare favorabila in Dosarul CAROM.

Totusi, luni seara, dupa ce a iesit din sediul DNA, Ovidiu Tender a infirmat zvonurile care sustineau ca acesta este audiat in dosarul Alinei Bica. Tender sustinea ca a fost audiat intr-un dosar in care a raportat, in urma cu mai multi ani, furtul unui avion. Afaceristul spunea, luni, ca a cumparat un avion de la o firma americana si ca, dupa un timp, angajatii firmei respective au luat avionul, sub pretextul ca-l duc la reparat, si nu i-au mai inapoiat avionul lui Tender.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger