AcasăNewsOUG 114. Dancila, in Parlament: Deranjeaza pe cineva ca noi gandim romaneste?

OUG 114. Dancila, in Parlament: Deranjeaza pe cineva ca noi gandim romaneste?

Dupa ce liberalii au dorit sa auda explicatii de la premier, in Parlament, in privinta Ordonantei de Urgenta 114, Viorica Dancila a venit, luni dupa-amiaza, pentru la dezbateri pe tema OUG-ului.

Viorica Dancila a sustinut, de la tribuna salii de sedinta, ca „au aparut multe manipulari si romanii au dreptul sa stie adevarul” si ca „Romania nu a inventat aceste taxe, ele au fost impuse in mai multe tari din Uniunea Europeana”.

„Deranjeaza pe cineva ca noi gandim romaneste? Prin OUG 114 am urmarit ca aceste miliarde de euro sa ajunga in bugetul statului pentru constructia de spitale, scoli si autostrazi. Am luat aceste masuri in urma unei analize riguroase si comparand situatia din Romania cu cea a celelalte state europene si cu media europeana”, a intrebat Dancila, inainte de a prezenta „cateva argumente si efecte pozitive steptate pentru fiecare domeniu”.

Amintim ca tema dezbaterii din Camerei Deputatilor a fost „Opriti Ordonanta Lacomiei, Ordonanta care baga Romania in faliment” si ca liberalii vor abrogata aceasta OUG.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger