AcasăNewsOsama ben Laden a avut patru copii in perioada in care s-a...

Osama ben Laden a avut patru copii in perioada in care s-a ascuns in Pakistan

osama-bin-laden-sex-machine-masina

Osama ben Laden a avut patru copii in timp ce ascundea in Pakistan, dupa atentatele de la 11 septembrie 2011, le-a declarat cea mai tanara dintre sotiile sale politistilor pakistanezi, potrivit unui raport citat vineri de AFP.

osama-bin-laden-sex-machine-masinaAcest documente detaliaza pentru prima data din surse oficiale pakistaneze parcursul liderului Al-Qaida, de la fuga sa din Afganistan dupa interventia militara americana de la sfarsitul lui 2001 pana la moartea sa in mai 2011, intr-un raid american la Abbottabad, in nordul Pakistanului.

Amal Abdulfattah, in varsta de 30 de ani, cea mai tanara dintre sotiile sale, a fost arestata in urma acestui raid de catre autoritatile pakistaneze impreuna cu alte doua sotii, saudite, ale lui ben Laden si cu mai multi copii pe care ele i-au avut cu el.

Potrivit acestui raport, Amal, ajunsa legal in Pakistan in iulie 2000, a mers ulterior in Afganistanul vecin la Kandahar (sud). Dupa casatorie, ea s-a instalat impreuna cu liderul Al-Qaida si celelalte trei sotii ale acestuia.Familia s-a separat la o zi dupa atentatele din 11 septembrie.

Amal a declarat atunci ca s-a refugiat timp opt sau noua luni la Karachi, in sudul Pakistanului, unde retelele islamiste isi au conexiunile lor.

Ea sustine ca ulterior s-a intalnit cu ben Laden la Peshawar, principalul oras din nord-vestul Pakistanului. Ei au ramas apoi in regiune timp de aproape trei ani, dintre care doi i-au petrecut la Haripur, la o ora si jumatate de mers cu masina de Islamabad.

In acest timp, Amal are patru copii cu ben Laden. Doi s-au nascut la Haripur: Aasia, o fetita nascuta in 2003, si Ibrahim, un baiat nascut in 2004. De fiecare data, Amal a nascut intr-un spital in care a ramas „doua sau trei ore”. Ibrahim s-a nascut la „spitalul public” din Haripur, a precizat ea.

Ceilalti doi copii s-au nascut la Abbottabad: Zainab, o fetita, nascuta in 2006, si Hussain, un baiat, in 2008.

Cele trei sotii ale lui ben Laden urmeaza sa fie inculpate in curand de justitia pakistaneza pentru intrare si sejur ilegal in tara. Ele sunt amenintate cu expulzarea, precedata eventual de o pedeapsa cu inchisoarea.

In acest raport, comisia de ancheta a politiei recomanda ca yemenita Amal si cei cinci copii ai acesteia sa fie „repatriati imediat in tara lor”.

author avatar
Ciprian Purice
275 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger