AcasăNewsOroare la Constanța. Fată violată de un mascat care i-a omorât și...

Oroare la Constanța. Fată violată de un mascat care i-a omorât și tatăl

Oroare la Constanța. Fată violată de un mascat care i-a omorât și tatăl

Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie din Constanța, unde a violat-o pe fiica de 20 de ani și l-a omorât pe tatăl acesteia.

O tragedie a șocat localitatea Corbu din Constanța. În noaptea de joi spre vineri, o fată a sunat disperată la 112 unde a anunțat că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat. Unchiul fetei a povestit toată tragedia.

 

„A întrebat care e minoră, dintre fete”

„M-a sunat soția lui la 4 fără 20 că a intrat cineva peste ei în casă, a dat cu cuțitul în fratele meu și a violat fata cea mare. Erau foarte speriați! Erau trei copiii. Doi minori și unul major. Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și… Fratele meu a încercat să intre peste ei, să își apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuțitul, cu sabia, nu știu cu ce i-a dat”, a povestit unchiul victimei, scrie Antena 3.

A cerut bani înainte

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 04:00, de către o minoră, care anunța că tatăl ei a fost ucis și că sora ei, în vârstă de 20 de ani, a fost violată.

Este vorba despre un bărbat care a intrat peste familie, în casă, purtând cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator.

 

author avatar
Tudor Borcea