AcasăNewsOrgiile bobocilor

Orgiile bobocilor

Fetele nu se sfiesc sa ajunga pe caldaram, bete moarte

Odata cu inceperea anului universitar,  Anglia se zguduie. Nu, nu datorita vreunui atac terorist, ci din cauza „Saptamanii bobocilor”, un fel de serbare care tine chiar 7 zile si este dedicata noilor „recruti” universitari. Care au un singur dor, sa se faca zob.

Fetele nu se sfiesc sa ajunga pe caldaram bete moarte

Marile centre universitare enlgezesti au calcat cu dreptul in „Saptamana bobocilor”. Universitati de renume modial precum  Birmingham, Exeter, Manchester, Leeds, sau Liverpool sunt acaparate de cheflii proaspat veniti in studentie. Si ei nu trebuie sa se lase mai prejos decat precursorii lor, cel putin nu cand e vorba despre bautura.

Bobocii isi dau primul examen universitar un eseu despre intoxicatia alcoolica la tinerii adulti

Asa ca studentii se fac manga care pe unde pot si tot care pe unde pot cad rapusi de excesul de licori bahice, ceea ce le da batai de cap nu numai politistilor, ci si SMURD-ului local care ridica de pe la fiecare colt cate un „boboc” gata sa dea in coma alcoolica. Interesant, anul acesta, marile campusuri din Regatul Unit le-au distribuit studentilor, si i-a obligat sa le si poarte, bratari colorate, precum acelea de se dau pe la concerte, cu diferenta ca pe acestea sunt scrise date esentiale privind purtatorul lor, cum ar fi unde trebuie adus, daca acesta a uitat noua adresa de resedinta. Sau daca nu mai stie cum il cheama, ceea ce se intampla destul de des in timpul chefurilor „saptamanii bobocilor”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
912 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger