AcasăNewsOrgii de Pastele catolic

Orgii de Pastele catolic

Nu stim daca englezii sunt cei mai cheflii de pe Pamant, dar cu siguranta nu pierd nicio clipa atunci cand e vine vorba despre un prilej de a se imbata crita.

Fetele conduc detasat in topul betivanelii britanice

Si ce ocazie mai buna ar putea fi decat Noaptea de Inviere, desigur, varianta catolica. Si uite asa, sambata spre duminica, cluburile de pe insula au fost pline ochi. Dupa ce au exagerat, asa cum se intampla aproape in fiecare week-end, puteti vedea in fotografiile alaturate cam cum s-au comportat la intoarcerea catre casele fiecaruia. Remarcati ca femeile conduc net in topul betiilor de sambata noaptea. De altfel, un studiu recent arata ca britanicii sunt beti in 76 la suta dintre fotografiile pe care si le pun pe Facebook. Fotografiile postate au fost facute fie in timp ce beau, fie dupa ce au baut pana n-au mai putut sta pe picioare. Acelasi studiu mai arata ca, dupa ce s-au trezit din betiile crunte, cei mai multi britanici descopera brusc cat de stanjenitoare sunt si se reped sa le stearga de pe conturile lor de Facebook. Insa, ce sa vezi, este deja prea tarziu…

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.036 afisari

1 COMENTARIU

  1. OARE PREOTI CHIAR NU TIN CONT CA ISUS A INTRAT IN IERUSALIM CALARE PE O MANZA DE MAGAREATA (dovedind smerenie, modestie, atitudine crestineasca, ETC) SI NU PE CEL MAI IMPUNATOR ARMASAR, CUM FAC EI POPI CIRCULAND NUMAI IN LIMUZINE NET SUPERIOARE, UNELE POLEITE CU AUR, FATA DE MASINILE MURITORILOR DE RAND, AJUTAND ASTFEL PRIN EXEMPLU LOR LA DISTRUGEREA CREDINTEI SI A NORMALITATII BISERICESTI. CONDUCATORII B.O.R. TREBUIE SA STIE CA BOGATIILE LOR AFISATE PUBLIC ADUC PREJUDICII MARI BISERICII ,EI FACAND CELE MAI MARI PACATE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger