AcasăNewsOrganizatia secreta care incurajeaza sexul in avion

Organizatia secreta care incurajeaza sexul in avion

Kris Jenner, mama mult mai celebrei sale fiice, Kim Kardashian, a recunoscut recent presei de peste Ocean ca a fost prinsa in timp ce facea sex in toaleta unui avion cu fostul sot, Bruce Jenner. Dincolo de marturisirea rostita de femeia care ne-a pricopsit cu cinci starlete cu notorietati planetare  (unele chiar si cu dimensiuni planetare) – e vorba despre  Kourtney, Kim, Khloe, Kendall si Kylie – trebuie inteles ca, in momentul de fata, daca prin absurd povestea s-ar repeta, ea n-ar mai putea fi una de natura heterosexuala, avand in vedere ca domnul Bruce a devenit intre timp doamna Caitlyn.

Revenind la declaratia lui Kris Jenner, pe langa mica spovedanie facuta jurnalistilor, vedeta de televiziune  de 59 de ani a introdus subtil in discutie si numele unei organizatii interesante, dar mai ales interesate de asemenea orgii la mare inaltime. Ea a vorbit despre MHC sau Mile High Club – termen  aplicat persoanelor care intretin raporturi sexual in timp ce se afla la bordul unei aeronave – o comunitate absconsa, neconstituita in mod oficial, dar care se pare ca exista. Culmea, aceasta isi deruleaza activitatea de foarte multi ani, existand zvonuri ca ar fi luat nastere undeva la inceputul Secolului XX. Se spune ca membrii MHC se reunesc regulat (scuze pentru termen!), in mare secret, in restaurante, cafenele, la prezentari de moda, premiere de film s.a.m.d. Cu aceste prilejuri, fie isi impartasesc ultimele experiente avute, fie ofera sfaturi utile novicilor, un rol important aici avandu-l, evident, cei initiati.

Nu e confirmat daca faimosul pionier al aviatiei americane Lawrence Sperry este cel care a pus bazele MHC-ului – asa cum se acrediteaza ideea – dar cert este ca, in 1916, acesta s-a prabusit cu un avion Curtiss, undeva in apropiere de New York, in timp ce experimenta sexul in cabina cu o anume Dorothy Rice, actrita si jurnalista din New Jersey. Noroc ca aparatul de zbor a cazut in apa, iar cei doi amorezi au scapat cu viata. Intamplarea de atunci l-a ambitionat pe Sperry sa caute o solutie pentru a impaca si sexul si mansa. Drept urmare, doi ani mai tarziu, el a inventat pilotul automat.

Nu e limpede nici daca soochoowadesu, comunitatea secreta nipona, alcatuita din piloti si stewardese care fac sex in timpul zborurilor (subiect relatat recent de publicatia japoneza Shukan Post) ar putea avea o legatura cu Mile High Club. Cert este ca ziarul a indicat faptul ca grupul insotitoarelor de zbor nipone se prostitueaza intr-un cerc restrins, alcatuit numai din colegi, solicitandu-le acestora bani pentru prestatiile lor, in contextul in care, mai nou, se inregistreaza reduceri masive de salarii in industria aeronautica locala.

In schimb, o posibila conexiune cu MHC poate avea  stewardesa concediata de o mare companie de aeriana din Arabia Saudita, dupa ce a fost prinsa in toaleta avionului facand sex cu un pasager distins. Ulterior, respectiva a recunoscut ca, in doi ani de activitate pe cursele transatlantice, a strans in jur de 1 milion de dolari, tariful ei fiind de 2.200 de dolari. Se pare ca insotitoarea de zbor a marturisit ca intretinea raporturi sexuale cu clientii  de o conditie sociala de invidiat, printre acestia aflandu-se si cateva celebritati americane.

Oricat de convingatoare sau neconvingatoare ar fi amanuntele  prezentatre mai sus, psihologii sustin ca mintea noastra dezvolta si fantezii de asemenea natura, creierul  imaginandu-si cum ar arata o partida de sex in avion, cu o stewardesa ori cu un comandat de aeronava. Altfel, nu s-ar gasi o explicatie de ce nenumarate sex-shop-uri din intreaga lume ofera costume de insotitorii/insotitoare de zbor si piloti pentru indeplinirea unor reverii erotice. Specialistii in mintea umana au si inventat un termen pentru aceasta secventa de plasmuire: flyrting (joc de cuvinte intre zbor – a zbura si flirt – a flirta). Adica activitate sexuala care se consuma exclusiv in timpul unui zbor cu avionul. Statistic, flyrting-ul  se dezvolta la 90% din populatia adulta, aparand in conditiile in care, in timpul unei calatorii cu avionul, tensiune arteriala scade, pasagerul consuma alcool, personalul navigant este extreme de amabil cu el, iar lumina este difuza, toate acestea conducand la cresterea libidoului in randul pasagerilor.

Sapte vedete de top care au experimentat sexul la mare inaltime:

1. Miranda Kerr

Modelul Victoria Secret recunoaste ca este de mai multi ani membru al clubului Mile High Cub. „Pot spune doar ca am experimentat un orgasm intr-un avion, cu o anumita doamna si cu sotul ei” – a marturisit Miranda intr-un interviu.

2. John Travolta

Actorul si sotia acestuia, Kelly Preston, au fost prinsi facand sex in toaleta unui Airbus. Cu toate acestea, personalul navigant nu a intervenit.

3. Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal

Cei doi actori americani, care au avut o relatie patimasa intre anii 2007 si 2009, s-au sarutat si imbratisat cu pasiune in cabina unui avion, acoperiti cu o patura.

4. John Legend si Chrissy Teigen

Nu si-au putut ascunde sentimentele in timpul unui zbor catre Thailanda, tara de unde se trag stramosii modelului Sports Illustrated: „Am zburat la clasa business si am facut dragoste sub patura”, a povestit Teigen intr-un interviu.

5. Barbra Streisand

Un apropiat al cantaretei de 74 de ani sustine ca, in trecut, Barbra si sotul ei, James Brolin, au facut dragoste in avion. In scopul de a-si indeplini fanteziile, Streisand chiar a inchiriat un avion privat pentru asemenea aventura.

6. Liam Neeson

Celebrul actor nord-irlandez a recunoscut ca este membru al clubului Mile High Club si ca a facut sex in avion: „S-a intamplat pe unul dintre zborurile Lufthansa”, precizeaza actorul de 64 de ani.

7. Chris Brown

Rapper-ul american a recunoscut recent ca a facut dragoste intr-un avion de pasageri apartinand unei companii europene. Totul s-a intamplat la clasa business. ” Ni s-au dat paturi, iar locurile erau foarte confortabile. A trebuit sa profitam”, a declarat intr-un interviu artistul de 27 de ani.

author avatar
Mihai Koblenko
2.051 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger