Cauta

Orfana pilotului lui Basescu, comandorul Adrian Marinescu, batjocorita de MapN!

Nu e bataie mai mare in lumea politica damboviteana ca atunci cand, la evenimentele oficiale, demnitarii statului roman se inghesuie sa prinda un loc cat mai in fata, sa depuna coroane de flori in memoria eroilor neamului.

AMINTIRE – Pe cand erau o familie fericita

Privindu-i, aproape ca ai crede ca lacrimile din coltul ochilor, care se transmit live in atatea milioane de case, chiar sunt reale. Aiurea!

RECUNOASTERE – Felicitat personal de secretarul de stat american Condoleeza Rice

O demonstreaza pe deplin batjocorirea, ca de „cinstire” nici macar nu poate fi vorba, a familiei comandorului Adrian Marinescu, supranumit si „eroul de la Kabul”.

COMANDANT – Adrian Marinescu a condus Aeroportul din Kabul

Mort intr-o misiune oficiala, dupa ce a slujit mai bine de 20 de ani Armata Romana, acesta nu are liniste nici pe lumea cealalta, chinuit ca fostii sai sefi ii taraie familia prin tribunale, sub tot felul de pretexte birocratice, doar ca sa nu-i plateasca o amarata de pensie de urmas fiicei sale, Daiana.

Decorat de strategii lumii

SOLIDARITATE - Comandorul era foarte iubit de subalternii sai

Comandorul Adrian Marinescu era unanim recunoscut drept „fruntea” pilotilor militari de la noi. Omul care indeplinea cele mai dificile misiuni VIP, raspunzand de deplasarile in zonele sensibile ale presedintelui si a altor inalti demnitari.

VIP - Marinescu asigura si cele mai dificile misiuni de zbor pentru presedintele Traian Basescu (foto jos)

Cunoscut de amici drept „pilotul lui Basescu”, pentru ca seful statului il solicita de fiecare data cand zbura in teatrele de razboi unde erau implicati soldati romani, Marinescu a coordonat militar si vizita presedintelui american George W. Bush la Bucuresti.

Traian Basescu

Iar in perioada in care a fost primul roman care a indeplinit o inalta functie de conducere militara internationala, fiind comandantul Aeroportului din Kabul, a fost decorat si felicitat personal de secretarul de stat al SUA, Condoleeza Rice, secretarul american al Apararii, Donald Rumsfeld, si secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer.

A decolat in ceruri

Ar fi tare interesant de stiut ce ar crede toti acestia daca ar afla modul in care este tratat dupa moarte eroul comandor Adrian Marinescu. Care, pe data de 24 octombrie 2006, si-a pierdut viata in timpul unei misiuni oficiale, impreuna cu alti colegi de la Baza 90 Transport Aerian Otopeni, elicopterul Puma pe care il pilota prabusindu-se in Lacul Golesti.

Iar dupa atata timp, constransa de dificultatile financiare, sotia Adriana si cativa prieteni credinciosi au ajuns in ingrata situatie de a deschide o petitie publica, prin care strang semnaturi in sprijinul cererii ca MApN sa-i acorde micutei Daiana o pensie de urmas dupa tatal sau. Totul dupa ce actiunea deschisa de familia comandorului erou la Judecatoria Sectorului 1 se loveste de opozitia de neinteles a Statului Major al Armatei Romane, condus, ironia sortii, tot de un aviator, generalul locotonent Stefan Danila.

Daca te-a revoltat pozitia sefilor Armatei Romane lasa un comentariu in sprijinul petitiei deschise pentru acordarea pensiei de urmas micutei Daiana Marinescu.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version