AcasăNewsOreste Teodorescu, declaratii dupa ce a fost audiat la DIICOT

Oreste Teodorescu, declaratii dupa ce a fost audiat la DIICOT

Dupa ce mai multe persoane cunoscute opiniei publice, intre ele designerul Razvan Ciobanu, trecusera inca de saptamana trecuta prin fata procurorilor intr-un dosar cunoscut in spatiul public drept „droguri pentru VIP-uri”, jurnalistul Oreste Teodorescu s-a prezentat luni dimineata la sediul DIICOT Ploiesti.

Dupa ce a fost audiat, acesta s-a aratat vizibil deranjat de speculatiile aparute in ultimele zile in dreptul numelui sau, amenintand cu judecata pe cei care au raspandit informatii de natura sa ii lezeze imaginea. Teodorescu a anuntat ca a dat o declaratie ca martor, fiind intrebat daca stie patru persoane, ale caror fotografii i-au fost prezentate de catre anchetatori. Mai mult, a sustinut ca „nu cunosc personal niciuna dintre aceste persoane”, cu exceptia lui Ciobanu, care fusese invitat la o emisiune pe care o realiza, in anul 2000.

„Am fost chemat, prin citatie, pe data de 12 iulie, in calitate de martor, nu am putut sa vin pe data de 12 pentru ca eu pana ieri am fost intr-o tabara in Delta Dunarii (…) Mi s-au prezentat patru fotografii, cu niste baieti pe care nu i-am vazut nicodata, si am fost intrebat daca ii cunosc. Am raspuns si va raspund si dvs inca o data (…) Nu am nicio legatura cu acest caz, nu cunosc niciuna dintre persoanele implicate in acest caz (…) nu am consumat, nu consum, nu cumpar si nu trafichez droguri, nici de mare risc, nici de risc mai mic, nici de risc controlat”, a transmis, intre altele, Oreste Teodorescu, acesta sustinand ca „participarea mea la acest caz a luat sfarsit odata cu audierea de azi”.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Andrei Coman
322 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu cred. Si cred ca Oreste are cunostintele necesare sa inteleaga cat de rau pot face narcoticele, corpului si sanatatii umane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger