AcasăNewsOreste, scandal cu Politia Rutiera: pieton pentru 30 de zile

Oreste, scandal cu Politia Rutiera: pieton pentru 30 de zile

Oreste Teodorescu a ramas fara permisul auto pentru o perioada de 30 de zile, dupa ce a fost oprit in trafic de politistii din Ilfov care il acuza ca a fost recalcitrant. Pe de alta parte, Oreste Teodorescu acuza un agent de politie de abuz in serviciu.

Politistii au constatat ca masina nu era dotata cu trusa medicala, triunghiuri reflectorizante si stingator pentru incendii omologate, motiv pentru care l-au sanctionat contraventional. „Desi, in repetate randuri, i s-a solicitat acestuia reintoarcerea la masina, acesta nu a respectat indicatiile politistilor. Pentru aceasta abatere, conducatorul auto a fost sanctionat, iar ca masura complementara, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 30 de zile, pentru nerespectarea indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier aflat in exercitarea atributiilor de serviciu. Astfel, soferul a fost sanctionat cu amenda contraventionala, in valoare de 1.160 de lei”, se arata in comunicatul IPJ Ilfov, in care se mai precizeaza ca Teodorescu a plecat de la fata locului fara acte. La randul sau, Oreste Teodorescu a scris, joi, pe Facebook despre acest episod. El il acuza pe agentul de politie de abuz in serviciu. „Am devenit victima unui abuz in serviciu clar. In comuna Tanganu am fost oprit de un agent de circulatie pe care l-am vazut exclusiv datorita echipamentului alb. Am tras regulamentar pe dreapta si imediat dupa aceasta am intrat parca intr-un capitol din Kafka… Agentul, pe care am sa-l denumesc Shahid Punjabi, intrucat nu s-a prezentat mi-a solicitat actele la control, i-am dat permisul, talonul, buletinul, asigurarea auto. Mi-a solicitat apoi sa-i deschid portbagajul si sa-i arat ce am in geanta. Surprins constata ca am haine… remarca superior: “deci aveti haine? De unde veniti si unde mergeti? “ Ma enervez usor si replic: “pai si ce vroiati sa am, Goethe… ? Si din cate stiu: cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept sunt intrebari filosofice nu ale politiei rutiere ?” Si il rog sa-mi comunice motivul pentru care am fost oprit! Ridica tonul la mine si la fel de autoritar ca un maharajah imi zice ferm sa trec in masina… refuz, replicandu-i ca sunt pe spatiu public si nu inteleg sa dau curs invitatiei sale daca nu imi comunica motivul pentru care m-a tras pe dreapta!”, a scris Oreste Teodorescu pe Facebook. Fostul realizator TV mai povesteste ca a fost retinut 15 minute la fata locului, apoi a plecat fara acte.

author avatar
Andrei Coman
1.294 afisari

3 COMENTARII

  1. Intreb si eu nu a fost beat sau drogat?Avem dovada?Pai a fugit ori Ilie Nastase a fost incatusat.Asta da dreptate de la securisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger