AcasăNewsOrdonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat!

Ordonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat!

Alina Bica si Dorin Cocos au fost plasati in arest la domiciliu

 

UPDATE 17.15: Judecatorii de la Curtea Suprema au admis cererea procurorilor DNA privind arestarea lui Serban Pop si Alinei Bica pentru 30 de zile. Cei doi urmeaza sa se prezinte de buna voie la Arestul Capitalei, asta dupa ce in cursul zilei de miercuri, ordonantele de retinere pentru 24 de ore, emise de DNA, expirasera.

Fosta sefa a DIICOT si fostul sef al ANAF sunt liberi sa plece acasa. Ordonantele de retinere pentru 24 de ore in cazul celor doi au expirat. Atat Serban Pop, cat si Alina Bica au pledat nevinovati.

Procurorii DNA sustin ca Serban Pop i-ar fi cerut omului de afaceri Horia Simu suma de 1,5 milioane de euro. Ulterior, cei doi s-ar fi inteles pentru suma de 80.000 de euro, pentru care au fost incheiate contracte de asistenta juridica. Tot in referatul DNA se scrie ca unul dintre intermediarii din acest caz ar fi fostul consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu, care ar fi primit 20.000 de euro, dintre care 17.500 de euro ar fi ajuns la Alina Bica. Referitor la situatia clientei sale, avocata Laura Voicu a precizat miercuri ca la acest dosar nu exista nimic in afara unui denunt facut de fostul consilier Florentin Mihailescu, personaj care vrea sa-si cumpere astfel libertatea. „In acest dosar nu exista decat denuntul lui Mihailescu. In rest, nicio proba. Nu este nimeni care sa spuna ca doamna Bica a primit 1 leu, 1 euro, nu este nicio alta probă. Singura proba este denuntul. Miza acestui dosar este libertatea pe care Mihailescu vrea sa si-o cumpere”, a spus aparatoarea Alinei Bica.

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger