AcasăNewsOrdinul lui Voiculescu pentru Antene: Puneti tunurile pe Victor Ponta!

Ordinul lui Voiculescu pentru Antene: Puneti tunurile pe Victor Ponta!

Pentru ca refuza sa joace in filmul regizat de Dan Voiculescu, premierul Victor Ponta a devenit tinta favorita a liderului conservator.

Victor Ponta a ales sa-si vada de guvernare

In comparatie cu Dan Voiculescu si Crin Antonescu, care au timp suficient la dispozitie sa se ocupe de intrigi politice, Victor Ponta trebuie sa se concentreze pe guvernare.

Dan Voiculescu nu accepta un dialog Ponta-Basescu

Mai mult, tot in sarcina premierului a cazut si imbunatatirea imaginii Romaniei in ochii oficialilor americani/europeni. Lucruri de care Voiculescu si Antonescu sunt total straini, ei avand in cap doar Traian Basescu.  Un Basescu dupa care nici Ponta nu se da in vant, dar cu care, fortat de imprejurari, trebuie sa colaboreze. Nu mai ca planul de coabitare convenit de premier si presedinte ii sta in gat liderului conservator, care si-a asmutit deja Antenele impotriva lui Victor Ponta. Cu toate ca indicatiile au fost clare, iar dovada o avem in viu, pe micile ecrane, realizatorii, prezentatorii de pe la Antena 3, deontologi cum ii stim,  neaga ca li s-ar fi cerut sa-l termine pe premier, uitand insa vorba cu cine se scuza… se acuza.

A inceput razboiul PC-UNPR

La fel ca in cazul aliantei de dreapta, unde aia mici genereaza probleme mari,  si in USL valuri fac tot partidele remorca, PC si UNPR. Dovada o gasim pe blogul jurnalistului Radu Tudor, care si-a asumat misiunea de a-i desfiinta pe progresistii lui Gabriel Oprea . ”Dupa ce s-a culcat cu PDL si a sustinut toate abuzurile si porcariile regimului Basescu, formatiunea ilegitima UNPR, ce nu a rezultat din nici un proces electoral, se contopeste in PSD si implicit in USL. Ce nevoie o fi avand USL la 60% intentie de vot de partidul imobiliar militarizat, habar nu am”, noteaza realizatorul de la Antena 3.

Premierul, fata-n fata cu presedintele

Desi in urma cu doua luni Victor Ponta declara ca nu va participa la sedintele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii alaturi de Traian Basescu, premierul se pare ca va reveni la sentimente mai bune. Potrivit site-ului Guvernului, Ponta va merge astazi la reuniunea CSAT, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu.

author avatar
Adelina Ionicel
1.779 afisari

10 COMENTARII

  1. Voiculescu si Antonescu nu lucreaza impotriva lui Ponta, e absurd. USL e tot mai aproape de castigarea, fara probleme, a celor mai multe colegii parlamentare din tara, dupa ca a castigat deja majoritatea posturilor la alegerile locale. De asta basistii inca vor sa destabilizeze Uniunea.

  2. In povestea cu UNPR-ul ii dau dreptate lui Radu Tudor.Integrarea lui Oprea la guvernare, a unuia dintre marii hoti si parteneri fideli de afaceri al Elenei Udrea, va fi taxata de electorat!

  3. VOICULESCU – ANTONESCU – PONTA FORMEAZA O ECHIPA SOLIDA CARE LUCREAZA PENTRU BINELE ROMANIEI SI NU EXISTA DISENSIUNI INTRE ACESTI LIDERI POLITICI.

  4. Guvernul USL nu se destrama, asa cum vor multi.Zvonurile despre asa ceva nu-si au rostul.

  5. Faptul ca antenele il critica pe Ponta nu este decat dovada ca sunt impartiali, si nu „propagandistii” USL. Bravo lor pentru impartialitate

  6. nimeni nu va deveni tinta nimanui. nici vorba de asa ceva.se vrea doar adevarul, nu minciuna.

  7. Ponta ar face bine sa-l asculte pe Voiculescu! A fost la CSAT si si-a batut basecu joc de el..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger