AcasăNewsOrdin pe PSD: Lasati homosexualii in pace!

Ordin pe PSD: Lasati homosexualii in pace!

Liderul PSD le transmite social-democratilor ca trebuie sa o lase balta cu comentariile anti-gay

Social-demecratii au fost invitati de liderul Liviu Dragnea sa nu uite ca PSD este un partid modern si tolerant cu toata lumea, inclusiv cu homosexualii.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> le transmite social democratilor ca trebuie sa o lase balta cu comentariile anti gay

Constient ca o atitudine agresiva fata de comunitatea gay nu va fi pe placul occidentalilor, Liviu Dragnea nu a intarziat sa-l apostrofeze public pe senatorul PSD Ioan Denes – care sustine ca persoanele de acelasi sex nu au voie sa se tina de mana pe strada deoarece astfel de scene ii ”lezeaza” lui libertatea. ”Nu sunt de acord cu afirmatiile domnului senator Denes si eu il sfatuiesc si pe el si pe ceilalti sa nu uite ca fac parte din PSD. PSD este un partid tolerant, nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti si trebuie sa ne respectam unii pe altii”, a ripostat, ieri, Dragnea. Ca sa-i reeduce pe pesedisti, Liviu Dragnea a anuntat ca va aborda tema tolerantei fata de homosexuali la reuniunea de la Sinaia – si asta in speranta ca peisajul si aerul montan vor contribui la destuparea mai rapida a mintilor social-democrate si adaptarea posesorilor la spiritul european, spirit extrem de protector cu comunitatea gay. ”Le spun tuturor si o sa discutam mai apasat la Sinaia, poate aerul de munte o sa le faca bine si o sa le dea capacitatea de intelegere mai mare a ceea ce inseamna PSD si a ceea ce inseamna viziunea PSD”, a decretat Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger