AcasăNewsOrbit de furie, Trump amenință să închidă rețelele de socializare

Orbit de furie, Trump amenință să închidă rețelele de socializare

Pentru prima dată, Twitter a numit postările lui Donald Trump „potențial înșelătoare” – o decizie care i-a provocat președintelui american  o ditamai criză de nervi.

Twitter a adăugat menţiunea „verificaţi faptele” la două mesaje ale lui Trump, care susţinea că votul prin corespondenţă este substanţial fraudulos: „Nu este nicio şansă (ZERO!) ca votul prin corespondenţă să fie orice altceva decât fraudat substanţial. Cutiile poştale vor fi jefuite, iar voturile vor fi falsificate”. „Aceste mesaje conţin informaţii care pot induce în eroare cu privire la procesul de vot şi au fost semnalate pentru a oferi un context suplimentar despre votul prin corespondenţă. Decizia a fost luată în acord cu abordarea pe care am prezentat-o anterior în cursul lunii”, a motivat un purtător de cuvânt al Twitter.Ulterior, Trump a reacţionat cu alte două mesaje, postate tot pe Twitter, în care ameninţă platforma care îi găzduieşte postările:  “Republicanii au sentimentul că platformele de reţele de socializare cenzurează total vocile conservatoare. Le vom reglementa sever sau le vom închide, pentru a nu permite ca un astfel de lucru să se producă. Revizuiţi-vă comportamentul acum!” În plus, liderul republican a spus că Twitter „se implică în alegerile prezidenţiale din 2020”,  citează „fake news” pentru a îl submina şi  „sufocă libera exprimare”, precizând că “nu va permite acest lucru”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
586 afisari

9 COMENTARII

  1. Donald labagii aia de la twit ca si jidanii FB prima manipuleaza ei pulimea si cand vrei sa zici si tu ceva,hop ca e fake. Pai ei au adus primavara in levant.Ce sa mai minti.

  2. Cind UE a vrut sa amendeze goagăl și facebook pt. abuzuri,neplata a nimic in UE,impozite,și alte angharale,Trump a sarit ca ars,amenintind UE cu immpozite inzecite,insutite pe produsele europene!Google nu platește nici in SUA absolut nimic! Impozite etc.Acu a vazut și el ca ce fac e in afara legilor ,și au o putere prea mare care influențeaza politic electoratul amerigan..

  3. Păi, Trump are dreptate, establishment ul și scelerații democrați de asta vor vot prin corespondență și email, pentru a FURA. Știu că, altfel, nu au nici o șansă în fața lui Trump, și cu atât mai puțin cu unul ca Sleepy Quid Pro Joe.

  4. Deci tre sa fii prost praf tămâie. Deci cum sa te influenteze o platforma sa votezi doar Joe sau doar Donald altfel decat zic.Doar nu esti renumitul si caragialescul Cetățean Turmentat din comedia O scrisoare pierduta care mereu intreaba – Dar eu cu cine votez?
    Cand ai conturata o opinie asa votezi.

  5. La securitatea votului online e de discutat si de lucrat. Adica odata ce ai votat ai si validat si cuantificat. Adică am votat Donald acum online. Acel vot poate fi verificat de mine timp de cateva zile pe seama unei parole. Deci ce am? Am un vot unic valid liber exprimat electronic reverificabil cuantificabil intr-un cifru de securitste de tipul AX-123456789.Acest cifru e verificabil si de biroul central american si apare exact acelasi lucru cand imi deschide casuta.
    CETATEANUL LUCIUS
    VOT DA
    PENTRU CETATEANUL DONALD
    COD VOT ID AX-123456789
    NU MAI PUTETI VOTA ODATA!

    Votul devine valid si irefutabil interverificabil de mine si birou.
    *altfel poti seta din soft procente cum vrea muschiu tau.

  6. Votul fiind secret sau transparent poate fi desecretizat la o contestatie spre verificare de o comisie speciala a biroului. Comisii nepartinice evident sau pluripartinice pt a evita frauda electorala…
    ATUNCI AI VOT SUTA PROCENT SIGUR SI EXTREM DE RAPID.

  7. Partidele pot cere toate codurile cu voturile date. Ele pot expune codurile online atentiune atentiune nu si numele votantului. Daca cetateanul are alt vot atunci procentul biroului nu corespunde cu procentul partidului si e frauda biroul schimbat ca e penal si reluatal scrutinu.
    Electorul sa aibe sansa sa caute pe cod daca la partide apare cu acelasi vot.
    Daca Lucius apare cu Da la republicani sisi cu Da la democrati inseamna casi-a bagat Mamona linga-i sobolanoasa vargata hidoasa lemnoasa coada.
    Votul sa aibe 2 optiuni.
    Da vot pt cutare.
    Nu ca nu votez am scarba.
    Cais Clozd.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger