AcasăNewsOrbane, mai rasfirati, baieti!

Orbane, mai rasfirati, baieti!

Presedintele PNL isi va face poze cu Angela Merkel. Ceea ce, pentru el, ar reprezinta un succes mai mare decat orice dialog politic

La prima vedere, stirea este banala. Ludovic Orban va pleca intr-o vizita in Germania, unde va avea intalniri cu parlamentari, cu oameni de afaceri si cu oficiali de rang inalt. Dar Orban se va intani si cu Angela Merkel. De ce? La initiativa cui?

Presedintele <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> isi va face poze cu Angela Merkel Ceea ce pentru el ar reprezinta un succes mai mare decat orice dialog politic

Nu pot sa nu ma intreb daca a cerut voie presedinteleui sa mearga in Germania. Vad ca asa se poarta. N-ai voie sa iesi din curte pana nu stie si nu-ti da aprobare Iohannis. Si mai ales daca trebuie sa vorbesti cu Angela Merkel. Sau chiar Iohannis l-a trimis acolo cu un mesaj pentru stapana Europei? Am totusi rezerve ca Ludovic Orban ar putea fi cel mai bun mesager. In primul rand, e vorba de blazonul presedintelui. Nu cred ca risca o sifonare de imagine trimitand un asemenea sol, de o calitate discutabila. Un sol fara viziune in propriul partid nu poate face decat gafe. Un emisar care se pricepe la politica externa la fel de putin cum se pricepe si la cea interna nu are cum sa faca fata unui dialog politic delicat. Este doar o tentativa de resuscitare a unui partid mort de multa vreme? Din partea lui sau din partea lui Iohannis, care pare ca nu se simte compromis definitiv de sustinerea liberalilor? Este o alta modalitate de a contracara initiativele PSD pe legile Justitiei? Nu ar fi exclus, si atunci Orban are sprijinul lui Iohannis in a face pe menestrelul politic la urechea germanilor. Orban, asadar, va concerta la curtea Angelei Merkel. Poate interpreta orice muzica, dar versurile trebuie sa fie neparat compuse la Cotroceni. Orbane, mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!

author avatar
Valentin Boeru
698 afisari

2 COMENTARII

  1. Cred ca se duce sa se inscrie in aceeasi organizatie din care face parte si Mutalakul si este posibil sa nu fie primit pentru ca si-a schimbat vopseaua de par si aia vor numai culori originale nu falsuri artistice.Cine este generalul(o fi chiar grad real) stim dar stim si cine este sluga prea plecata a acestuia.Ce harmalaie a iesit si asta din cauza ca-colonia are mai multe porti spre care se indreapta prea plecatii ghiocei sa depuna temenele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger