AcasăNewsOrban viseaza alegeri anticipate

Orban viseaza alegeri anticipate

Nu trebuie sa fii psihiatru sa-si dai seama ca Opozitia este un salon plin de nebuni. Ideile traznite nu contenesc sa apara, caci mintile odihnite duduie de ele. Cica Ludovic Orban iar viseaza la motiuni de cenzura, ajungand chiar la alegeri anticipate.  V-am spus ca doarme mult pe el, deci si visele sunt marete.

“In guvernarea PSD, nicio firma nu isi poate face un plan de afaceri. Ne propunem sa facem o campanie la firul ierbii, o campanie cat mai apropiata de oameni, o campanie in cadrul careia sa ajungem in casa fiecarui roman, sa ne prezentam solutiile, proiectele si mai ales ce avantaje putem sa aducem pentru romani de la nivelul UE”, a decalarat Ludovic Orban si-a inceput Orban discursul parca scris de noua achizitie Rares Bogdan. “Sunt teme periculoase pe agenda zilei, cum e remanierea guvernamentala, tentativa lor de a modifica codul penal ca sa ii scape pe Dragnea si pe Tariceanu. Mai au cateva initiative periculoase. Ne-am pregatit, ne vom opune si vom folosi toate parghiile pe care le avem la dispozitie ca sa impiedicam intrarea in vigoare a acestor prevederi”, a spus Ludovic Orban. Si acum vine si partea care denota ca niciun tratament nu ar mai avea efect in cazul PNL. “Dintre toate partidele din Romania, Partidul National Liberal este partidul care este cel mai respectat, cel mai apreciat, partidul cel mai influent la nivel european si mai ales partidul care poate aduce lucruri pentru Romania, care poate sa aduca beneficii pentru cetateni. Partidul National Liberal are capacitatea de a bate PSD. Victoria Partidului National Liberal in batalia cu PSD va crea premizele incetarii acestei guvernari toxice pentru Romania. Infrangerea PSD va crea o criza grava in PSD si in actuala coalitie care poate sa duca chiar la caderea guvernului”, se bate Orban cu pumnul in piept. El flutura iar motiuni de cenzura, uitand ca la celalalte si-a luat-o fara drept de apel. “Cu siguranta vom depune o motiune de cenzura pana la finalul acestei sesiuni. Cel mai bine ar fi sa ne intoarcem la popor. Structura actualului Parlament e rezultatul unei vointe exprimate de cetateni in decembrie 2016 si veti vedea la aceste europarlamentare ca vointa cetatenilor este profund schimbata si, intr-un fel, si Parlamentul trebuie readus in conformitate cu vointa cetatenilor. Am prefera, daca va fi posibil, sa ajungem la o intoarcere la popor prin intermediul unor alegeri parlamentare anticipate care practic sa legitimeze un Guvern pentru 4 ani de zile. O majoritate parlamentara si un Guvern pentru 4 ani de zile”. Va dati seama ce planuri are Orban? Va rugam, nu-l deranjati!

author avatar
Andrei Coman
329 afisari

2 COMENTARII

  1. Sigur i se trage de la vopseaua de par,fiind toxica i-a ajuns mai adanc si se vede din declaratiile sale.Daca sare nu va mai lua,cat este guvernator al coloniei al sau general,nicio condamnare,dar dupa aceea poate intervine prescriptia.Uite o intrebare pentru ferefendum=infractiunile de coruptie sa fie imprescriptibile?da sau nu.Actualele intrebari le poate intelege numai cei cu o minima pregatire jurudyca,iar hashishtagistii nu au nevoie sa le inteleaga pentru ca dupa un joint sau doua inteleg orice li se livreaza de la manipulatori.

  2. Orban -Cine nu sare ia cu executare! Si a sarit mandretzea de lider pnl.Si a doua zicala -Vrabia Mihai Viteazul -care vine de la -Vrabia malai viseaza..si Nebunul(cine e cine?)-Balamuc !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger