AcasăNewsOrban trage ițele ca să-și fortifice poziția în partid

Orban trage ițele ca să-și fortifice poziția în partid

Liderul Partidului Național Liberal va prezenta, în ședința de luni a Biroului Executiv, care a început la ora 12.00, propunerea de președinți interimari ai organizațiilor PNL de sectoare, au dezvăluit surse din partid.

Sursa foto: Twitter

Printre numele vehiculate de liberali se află avocatul Cristian Băcanu, Sebastian Burduja ― cel al cărui partid PACT a fuzionat cu PNL― Antonel Tănase, liberalul care coordonează comisia de specialitate a PNL pe infrastructura de transport, sau Tănase Stamule. Ciprian Ciucu ar fi luat în calcul pentru șefia organizației PNL Sector 6.

Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, în şedinţa Biroului Executiv al partidului, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti, propunerea fiind făcută de președintele liberal. „Am considerat că Violeta Alexandru este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a PNL, în Bucureşti. Este o persoană serioasă şi extrem de pregătită profesional şi o persoană care are capacitatea să recredibilizeze PNL”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței liberalilor din 25 iunie. Votul pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, cu o zi înainte de BEX, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia şefia PNL Bucureşti.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a demisionat de la șefia PNL București, precizând că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem” Acesta a adăugat că şi conducerea naţională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

Anterior, Cristian Buşoi a condus filiala PNL Bucureşti, Victor Picu ― PNL Sector 1, Anca Boagiu ― PNL Sector 2, Florin Alexe ― PNL Sector 3, Răzvan Sava ― PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu ― PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea ― PNL Sector 6.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger