AcasăNewsOrban, tir la adresa lui Dăncilă: Tupeu și nesimțire. Să câștige mai...

Orban, tir la adresa lui Dăncilă: Tupeu și nesimțire. Să câștige mai întâi în Videle

Nici bine nu au validat social-democraţii reuniţi sâmbătă în congres candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţialele din toamnă, că liderul PNL, partid despre care se ştie că îl susţine acerb pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, a şi pornit atacul la şefa PSD.

”După toate dezastrele produse în majoritatea domeniilor de o guvernare haotică și nocivă pentru români, premierul acestei guvernări, Viorică Dăncilă, are acum tupeul și nesimțirea să se prezinte în fața românilor și să le spună cât de bine a guvernat PSD în acești ani și să le ceară votul pentru cea mai importantă funcție în stat”, o săgetează Ludovic Orban pe şefa Guvernului şi a PSD-ului.

În acelaşi mesaj transmis public sâmbătă după-amiază, prin intermediul unui comunicat, liderul PNL îi trasează contracandidatei lui Klaus Iohannis şi o indicaţie de ordin electoral. ”Dăncilă trebuie să câștige mai întâi alegerile în orașul Videle, unde a mai candidat și a pierdut lamentabil, și a apoi să mai încerce la o altă funcție în stat. Așa, candidatura ei ar fi mai puțin periculoasă pentru interesele României”, mai notează, între altele, Ludovic Orban.

197 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce face alcoolul de proasta calitate din om, devenit un jeg ???
    Ba saniuta ,pe werner si pe pnl ii vor vota curcile chioare, fiindca romanii ii vor ineca intr-o mare de pisat !

  2. Dle Orban va asteptam la Caracal.Aveti aici doi consilieri la Primarie si doip parlamentari de Olt pe care nu i-am vazut pana acum.Poate ne faceti Dvs cunostinta cu ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger