AcasăNewsOrban și Vela, ședință la sediul MAI

Orban și Vela, ședință la sediul MAI

Ludovic Orban nu are idei. Și atunci, de ce mai vrea să fie prim-ministru?

Premierul a ajuns duminică seară la sediul Ministerului de Interne.

Este vorba despre o ședință de ultimă oră ce are loc la MAI, la care participă, așadar, Ludovic Orban și Marcel Vela, dar nu numai.

Foarte probabil, oficialii discută pașii de urmat pentru situația în care s-ar putea înregistra 2.000 de cazuri de infectări în România, caz în care s-ar putea trece în scenariul 4 al luptei contra răspândirii noului coronavirus în România. Până la această dată au fost emise trei ordonanțe militare, prin care s-au stabilit măsuri pe care românii trebuie să le respecte, în încercarea de a se limita cât mai mult răspândirea infectării cu COVID-19 la nivel național.

sursa foto: Facebook

149 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca au vazut ca difuzoarele militiei n-au speriat virusul,acum trec la urmatoarea faza..locuintele vor fi transformate in tabere de concentrare la domiciliu!…cei infectati vor purta un semn distinctiv!!!..parca mai purtau unii prin anii 30 in germania asa ceva.. se vor vindeca acasa !!! bine ca inca mai sunt cladirile centralelor de cartier,se pot transforma urgent… ce faci cu restul familiei ,unde o duci???>..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger