AcasăNewsOrban şi Cîţu, întrevedere cu Isărescu. Premier: ''soluții posibile pentru îndreptarea stricăciunilor...

Orban şi Cîţu, întrevedere cu Isărescu. Premier: ”soluții posibile pentru îndreptarea stricăciunilor produse”

La câteva zile de la instalarea noului Cabinet, premierul şi noul ministru al Finanţelor, Florin Cîţu, au făcut vineri după-amiază o vizită de lucru la Banca Naţională, pentru a discuta cu guvernatorul Mugur Isărescu.

La finele întrevederii, Ludovic Orban a anunţat, în primă fază , faptul că ”interesul şi obiectivul comun pe care îl avem este acela de a corela politicile guvernamentale cu politicile BNR, pentru a asigura echilibrele macroeconomice şi pentru a crea un fundament solid pentru dezvoltarea economică”. Apoi a anunţat că se intenţionează ca între cele două instituţiisă existe ”un dialog permanent, o informare reciprocă privitoare la orice fel de intenție care există în domeniul politicilor fiscale, bugetare, politicii de investiţii publice”. ”Am atins aspecte legate de ceeea ce s-a întâmplat și mai ales consecințe, și în mod evident am discutat şi despre soluții posibile pentru îndreptarea stricăciunilor produse”, a conchis şeful Guvernului.

398 afisari

3 COMENTARII

  1. Insista ,insista aceste creaturi Vor cu oricepret sa scoata PSDul maciuca de batae a incompetentei lor Li se spune clar ca Romania este situata destul de bine dar ei nu ca este rau Hai mars ca lumea nu i proasta bai secaturi Peste 1 an va vom fugari cu bate si pietre pentru ca habar nu aveti sa guvernati

  2. Dupa atacul terorist din 30.10.2015,soldat cu 65 de victime colaterale,Pontakul a cedat si a plecat din functia de premier si presedinte de partid fiind si darnic lasand guvernului personal al Generalului guvernator al Coloniei un deficit doar de 1,6%,sluga Mutalakului in doua luni a ajuns rapid la 3%.Astia care au cedat acum,ca sa evite alt atentat terorist,nu au fost asa de darnici lasand mostenire un deficit de 2,6%,dupa spusele stapanilor din ue.Ce mare vaicareala pe noua sluga a Generalului,are si de ce,pentru ca a avut de cumparat cam 140 de parlamentari,pentru votul motiunii si pentru votul inscaunarii guvernului personal al Mutalakului,suma fiind vreo 400 de mii de euro de caciula,cel putin.De unde sa scoata noul primadon atata banei ca sa plateasca si pe stapanii din PPE ce i-a sprijinit din greu,inclusiv cu numirea comisarului lui pesste imputit.Toate cheltuielile colaterala va duce deficirul la peste 3%,i-a cam faultat fostii guvernamentali,insa stapanii vor accepta si un deficit mai mare pentru ca au de unde incasa,Colonia poate fi jugulata si mai mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger