AcasăNewsOrban si Ciolos, tusea si junghiul politicii

Orban si Ciolos, tusea si junghiul politicii

Cand pacientul Romania e pe moarte, numai junghiul si tusea nu se bagasera in seama. Ca supozitorul, asa si Orban cu Ciolos, doi vorbeti innebuniti dupa publicitate si facut nimic. Unul e mare petrecaret, altul o arde transcendental pe mindfulness urban, ca iarba nu-i legalizata in Romania. Impreuna, ar fi trebuit sa fie o singura voce a opozitiei, sa fie Vocea, dar de unde atata unitate la romani?! La jumatatea guvernarii, PSD intampina o rezistenta de plastilina, din care Liviu Dragnea modeleaza figurine simpatice, care prind la electoratul de 18-19 ani.

Nici nu stii daca trebuie sa-i iei in serios ori este de preferat sa ii ignori total. Ludovic Orban si Dacian Ciolos au batalii ideologice grele, se cearta pe chestiuni colosale, daca te uiti in gura lor ajungi sa iei la bani marunti politica macronista, puterea lui Putin sau globalizarea neomarxista. Ce NATO, de unde atata China? Hai sa lasam deoparte modestia, doar toata lumea stie ca ora exacta se da aici, pe malurile Dambovitei! Ne-o zice chiar „Tata” Orban, care stie mai bine ca oricine la cat rasare Soarele, ca el atunci se-ntoarce din club: „Adevarul e ca Ciolos nu prea are cu cine sa lupte in PSD pentru ca dumnealui a trait foarte bine in perioada PSD. Noi am avut o intelegere pe care domnul Ciolos nu a respectat-o. De exemplu sa curete administratia publica de PSD. L-a avut acolo pe domnul Dancu. Secretarii de stat, prefectii, presedintii de agentii, aproape toti manageri de compani pusi de PSD au fost lasati in functie, in timp ce PSD era perceput ca fiind in Opozitie, dar de fapt era la putere. Din cauza aceste perceptii false induse, practic PSD si-a mentinut puterea, si nerealizarile Guvernului Ciolos au fost trecute in contul PNL”.

Grea de tot remarca din final. Deci, dragi romani, Dacian Ciolos a adus „ciuma rosie” in tara. Prin proasta guvernare pe care a exercitat-o in numai un an de mandat, acest pui de dac a stricat de nereparat imaginea PNL-ului. Pai, altfel, liberalii rupeau la alegerile din 2016, daaa, muscau din pragul de 25%, sunt convins ca urcau chiar spre 25,1%.

MRI are proiecte, PNL, nu, sic!

Nu, nu s-a intrat in campanie electorala, dar avem parte de ea. La cum se comporta astia doi, juri ca maine sunt alegeri! MRI-istul Dacian Ciolos maraie la Orban ca prezideaza un partid (PNL) care in continuare graviteaza in zona vechii clase politice, refuzand „cu obstinatie” sa se reformeze si sa se alature MRI intr-un proiect de schimbare a societatii romanesti. Mai multe, zice Mindfulnosenia Sa ca penelistii „doar asteapta sa cada PSD natural si ei sa le ia locul”.

Cu alte cuvinte, liberalii taie frunze la caini prin Parlament, pe cand el, intaiul MRI-ist al tarii, bate tara in lung si-n lat ca sa le vorbeasca romanilor despre proiecte si solutii.

La Castelul Soros, oare cine bate?

Si fiindca tot am avut weekend-ul taranilor, sa ramanem acolo. Ii dam cuvantul lui Daniel Dragomir, fostul ofiter SRI pus pe dezvaluiri. Pe noi ne intereseaza Dacian Ciolos, asa ca Dragomir ne-a livrat o informatie care confirma zvonurile din ultimele saptamani. Din cate sustine ex-ul lui Florian Coldea, se cauta introducerea lui Dacian Ciolos in antecamera lui Soros jr., cu scopul declarat de a-i oferi sprijin de orice fel in urmatoarele alegeri prezidentiale din Romania. Deocamdata, nu este sigur pe cine va ajuta miliardarul George Soros sa ajunga la Cotroceni, varianta Klaus Iohannis parand tot mai neconvingatoare.

„Cutia mea cu surprize. Tot cu leaks. Ieri si azi, Coldea si Buzaianu s-au tot invartit prin Elvetia. Cauta solutii sa ajunga la fiul lui Soros, pentru a-i face lobby lui Ciolos sa ajunga presedinte in 2019. Incepem sa scoatem la lumina caracatita economica a statului paralel – Buzaianu, Coldea, Maior, intalniri conspirative in Emirate, la Beaulieu sur Mer, spagi, Africa si Hidroelectrica. Daca tot umbla tot felul de leaks pe aici, desi nu mi-a adus niciun taran din Teleorman vreo valiza, am decis sa incep sa umblu la cutiuta proprie cu surprize: o fotografie speciala cu Buzaianu si mana sa dreapta si stanga, intermediar, proxy si denuntator in anumite spete «sensibile», Marius Stoica. Va urma. Leaks, nu gluma!”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
892 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger