AcasăNewsOrban se lauda: "am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi"

Orban se lauda: „am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi”

Acum, Ludovic Orban da vina pe guvern pentru legea pe care a aplaudat-o si a votat-o

Liberalii au mers la Biroul Electoral Central, miercuri, pentru a inregistra lista cu candidatii pe care formatiunea condusa de Ludovic Orban ii sustine pentru Parlamentul European.

S-a intamplat la o zi dupa ce PSD-ul a facut un demers similar. De altfel, primul om in cadrul PNL-ului s-a si raportat la formatiunea social-democrata, cand s-a mandrit cu cele peste 1, 4 milioane de semnaturi de sustinere stranse de liberali, mai multe decat ale principalei formatiuni de la guvernare. Motiv de lauda pentru Ludovic Orban, care a tinut sa sublinieze ca „PNL astazi este partidul care se bucura de cea mai mare incredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numarul de semnaturi pe care l-am depus in sustinerea listei”.  „Am batut PSD-ul in strangerea de semnaturi si de asemenea, pe 26 mai, vom bate PSD in alegerile pentru Parlamentul European”, a continuat liderul PNL.

Amintim ca liberalii l-au ales pe Rares Bogdan sa deschida lista PNL-ului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, jurnalistul fiind urmat, intre altii, de Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina Valean.

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger