AcasăNewsOrban s-a trezit vorbind

Orban s-a trezit vorbind

Liderul PNL aspira la functia Madalinei Puscalau …

Liderul PNL sustine ca decizia pe care o va anunta Klaus Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA ”este cronica unei decizii care este cunoscuta”. Adica una de respingere pe motiv ca solicitarea facuta de ministrul Justitiei ”nu are niciun temei serios”.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> aspira la functia Madalinei Puscalau

Desi este perfect adevarat ca presedintele Iohannis s-a declarat in mod constant pe deplin multumit de activitatea DNA si a sefei acestei institutii, Laura Codruta Kovesi – fapt care lasa sa se inteleaga ca nu va fi de acord cu demiterea acesteia, Ludovic Orban a dat cu oistea-n gard . Nefiind purtator de cuvant prezidential (si nici macar in relatii prea bune cu Cotroceniul) nu avea dreptul de a-l angaja pe seful statului in vreo situatie si cu atat mai putin in una care a incaierat deja societatea romaneasca. Poate ca Iohannis inca negocia cu majoritatea parlamentara, poate voia sa iasa cu o decizie in coada de peste sau poate dorea sa mai intinda pelteaua cu demiterea lui Kovesi. Indiferent ce intentioneaza, este dreptul lui Iohannis sa actioneze si sa anunte cand si ce vrea, nu era cazul ca liderul PNL sa iasa si sa dea sentinte in locul presedintelui tarii. Iar cum Klaus Iohannis este perceput in prezent ca liderul dreptei, gafa lui Orban nu este de bun augur nici pentru opozitia deja debila. Una in care cel mai mare partid al ei, PNL, face ce face si isi antagonizeaza atat restul formatiunilor de dreapta cat si pe Klaus Iohannis, singurul politician mai rasarit din zona anti-PSD.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger