AcasăNewsOrban: Prezenţa lui Iohannis la șefia Consiliului European ar oferi multe oportunităţi...

Orban: Prezenţa lui Iohannis la șefia Consiliului European ar oferi multe oportunităţi pentru România

Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat că personal şi-ar dori ca preşedintele Klaus Iohannis să fie candidatul PNL la prezidenţiale, însă pentru România posibila prezenţă a şefului statului la conducerea Consiliului European ar oferi foarte multe oportunităţi.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

„Faptul că se vorbeşte despre posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să poată să ocupe o poziţie atât de importantă cum este presedinţia Consiliului Europan arată prestigiul de care se bucură, încrederea de care se bucură. Sunt convins că preşedintele are maturitatea necesară să ia decizia în acest caz. Normal că îmi doresc ca preşedintele Iohannis să fie candidatul nostru la Preşedinţia României, dar pentru România prezenţa sa la conducerea Consiliului European ar oferi foarte multe oportunităţi şi ar ajuta România din această poziţie”, a afirmat Orban, joi seară, la un post de televiziune.

Întrebat dacă PNL e pregătit  îl înlocuiască pe Iohannis, dacă acesta va fi preşedinte al Consiliului European, liderul liberal a spus că partidul va avea cu siguranţă prezidenţiabilul care va câştiga alegerile. “Cu siguranţă PNL va avea candidatul care va câştiga alegerile. Dar preşedintele a fost prudent azi şi a refuzat să comenteze nişte zvonuri în mass-media. Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al României este astăzi Klaus Iohannis“, a explicat el.

Chestionat dacă există posibilitatea ca Rareş Bogdan sau el să fie candidatul la prezidenţiale, Ludovic Orban a replicat că nu poate fi exclusă nicio candidatură a cuiva din PNL, în această eventualitate.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
98 afisari

2 COMENTARII

  1. Orbane ,las-o mai moale ,cu oportunitatile ca nu-s nici probabilitati !!.Vezi ca habar nu ai
    nici cu ce se intimpla in tara si te vezi undeva candva sa tragi ceva sfori prin UE ??.

  2. sa ia iohanis presedentia Consiliului Europei , abia astept sa scapam de el. Duceti-l acolo sa-l nu-l mai aduceti nicipodata in Romania. Asa, doamne scapane de Satana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger