AcasăNewsOrban: Ponta e vinovat ca n-am scapat de Basescu!

Orban: Ponta e vinovat ca n-am scapat de Basescu!

Ludovic Orban il pune la zid pe Victor Ponta, numarandu-i greselile de la ’48 incoace

Ludovic Orban arunca toata responsabilitatea esuarii operatiunii de suspendare a lui Traian Basescu in carca lui Victor Ponta.

Ludovic Orban il pune la zid pe Victor Ponta, numarandu-i greselile de la ’48 incoace

Motivele invocate de liberal sunt acceptarea cvorumului de prezenta pentru referendum si acceptarea, de citre PSD, a reluarii votului pentru alegerea judecatorului Stefan Minea la CCR, in 2010.

Victor Ponta

”Premierul trebuia sa fie mai ferm si hotarat, sa le spuna celor de la Bruxelles ca nu poti sa impui reguli. (…) Am gresit, dar nu acum, mai demult. Datorita interventiei nocturne a domnului Ponta, am acceptat sa fie reluat votul pentru alegerea unui judecator la CCR – initial fusese ales domnul Valer Dorneanu”, si-a varsat Orban oful.

Cum nici pesedistii n-au la randul lor ochi sa-i vada pe liberali dupa rusinea patita, rezulta ca nici macar ura nutrita fata de Basescu nu mai poate tine loc de cheag in USL.

author avatar
Simona Badulescu
475 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu mai aruncati pisica unu de la altul ca nu e nimeni vinovat,atita timp cit suntem o colonie condusa de americani asa ne trebuie,o sa fie vai si amar de noi ca suntem fraieri permitem la toti neavenitii sa si bata joc de noi .=(((((

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger