Cauta

Orban, pe tine nici canabisul nu te mai face bine!

Desi exista numeroase studii care recunosc beneficiile canabisului medicinal in cazul bolnavilor cu boli incurabile sau aflati in faze terminale, in Romania se mai gasesc unii sa latre la Luna, doar ca sa se auda. Uitati-va la Orban, Ludovic Orban. De cand se stie, el face Opozitie, dar nu una politica, ci una ad literam, ca atat il duce. Dovada mai mare de inumanitate, de lipsa de empatie, de lipsa de responsabilitate ca a liderului PNL greu o sa mai intalnim. Prostie crasa, in doar doua cuvinte.

Initiativa unei mame care trage cu dintii pentru viata fiului ei diagnosticat cu Dravet dovedeste inca o data ca Romania este populata de politicieni care nu au ce sa caute pe buletinele de vot, ci eventual, in spitale de recuperare mintala. Ludovic Orban, liderul principalului partid de Opozitie si locomotiva prezidentiala pentru Klaus Iohannis, considera ca sprijinul PSD pentru legalizarea canabisului medicinal e un fel de „tara arde si Guvernul se piaptana”. Adica, viata celor care atarna de un fir de ata e apa de ploaie pentru liberali si bine ar fi sa nu-i deranjeze nimeni, ca ei se afla in campanie electorala. „Tara arde si Guvernul se piaptana. Oricum astia se comporta ca si cum ar fi servit canabis. Au pierdut orice legatura cu realitatea si oricum ei incearca sa scape de consecintele infractiunilor comise, asa ca probabil incearca sa scape de pedeapsa pentru ca se comporta ca si cum ar fi consumatori de canabis”, a declarat Ludovic Orban. Bine ca dumneata consumi substante legalizate.

” PNL mori”

Intrebat daca PNL ar sustine o astfel de initiativa, Orban a spus „NU”. Cu alte cuvinte, liberalii au lucruri mai importante de facut pentru tara asta, ce conteaza niste amarati de bolnavi? Ce conteaza ca ei sunt condamnati la moarte de unul caruia ii place doar sa dea din gura si din cand in cand la chitara? „ PNL mori. Mori in chinurile unui bolnav de cancer caruia nimic nu ii mai alina durerile. Mori in chinurile unui copil in convulsii care nu se mai opresc. Mori in chinurile noastre, ale parintilor care ii veghem fara sa ii putem ajuta. Si abia dupa, leaga-te si injura-ne pe noi astia care vrem cannabis si <am pierdut contactul cu realitatea>”, a transmis Adele Chirica, presedinta Asociatiei pentru Dravet.

Ultimele stiri

  • Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum vor fi temperaturile și unde sunt anunțate ploi
  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Exit mobile version