AcasăNewsLudovic Orban neagă „speculațiile” privind conflictul cu Rareș Bogdan: Cei ce vor...

Ludovic Orban neagă „speculațiile” privind conflictul cu Rareș Bogdan: Cei ce vor „să bage bățul” n-au dreptate

Ludovic Orban a susținut că între el şi Rareş Bogdan este o relaţie de prietenie şi consultare permanentă, iar aceia care „încearcă să bage băţul prin gard” nu au dreptate. Reacţia vine după ce Bogdan s-a arătat nemulţumit că nu a fost invitat la Cotroceni, la semnarea Acordului Politic inițiat de Iohannis.

Rareș Bogdan și <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

Orban a afirmat în cadrul unei emisiuni de miercuri seară că discută „zilnic” cu Rareș Bogdan, care este „prietenul” său, și că momentul în speță fost depășit. „Formatul a fost să meargă preşedintele plus alţi şase reprezentanţi. Eu am vrut să participe persoanele cel mai implicate în Pact. Eu am ales trei reprezentanţi de la Cameră şi trei de la Senat. De ce au fost mai mulţi? Pentru că alte partide au venit cu mai mulţi oameni şi prin urmare am mai chemat oameni”, a spus Ludovic Orban.

Nici vorbă de o răcire a relației

Șeful Partidului Național Liberal (PNL) a mai spus că reacţia lui Rareş Bogdan a fost „la cald” şi s-a simţit o oarecare nemulţumire referitor la chestiunea respectivă. Orban a adăugat că nici măcar nu ştia dacă Bogdan este sau nu în ţară, întrucât era vorba că pleacă la o întâlnire de la San Sebastian. El și-a arătat dorința de a „dezminți orice speculație. E o relaţie de prietenie, de camaraderie, de consultare permanentă şi nu cred că cei care încearcă să bage băţul în gard au dreptate. Dar nici vorbă de o răcire a relaţiei. Dimpotrivă. Rareş Bogdan şi cu mine am fost ca doi oameni care aveau dinainte o relaţie de prietenie şi am luptat umăr la umăr în această campanie”.

Reprezentanții principalelor formațiuni ale Opoziției (Partidul Național Liberal (PNL), Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP), Pro România) au fost chemate joia trecută la Cotroceni pentru a semna cu Iohannis Acordul Politic Naţional în vederea consolidării parcursului european al României. După eveniment, Rareş Bogdan s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost invitat acolo: „Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alţii acolo. Nu ştiu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alţii acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi ştiu locul. Eu şi Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni”, a declarat Rareş Bogdan, la România Tv.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger