AcasăNewsOrban neagă o înțelegere cu Ciolacu. Strategia PNL la votarea moțiunii

Orban neagă o înțelegere cu Ciolacu. Strategia PNL la votarea moțiunii

Decizia pensiilor din Justiție, în pixul lui Orban

Cu scurtă vreme înainte ca moțiunea de cenzură semnată de 208 de parlamentari PSD și UDMR să fie prezentată Parlamentului, în sedință comună, liberalii au fost în ședință.

Astfel, la finele Biroului Politic Național al PNL, până să ajungă în sala în care va fi citit textul moțiunii care vizează Guvernul pe care îl conduce, Ludovic Orban a anunțat ce s-a decis cu privire la strategia liberalilor în privința zilei în care se va da votul pentru demersul în cauză. Și anume că s-a hotărât ca parlamentarii să fie prezenți în sală și să voteze la vedere împotriva moțiunii de cenzură.

Totodată, Orban a negat varianta vehiculată în ultimele ore în spațiul public, privind o presupusă înțelegere între președintele PNL și Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraților, pentru trecerea moțiunii, dar rămânerea la varianta alegerilor primarilor într-un singur tur, actuala formă a legii. „Este o minciună gogonată, ca multe alte miniciuni care au fost lansate de site-uri sau posturi publice. (…) PNL nu are nimic de discutat cu PSD (…) Sunt niște minciuni gogonate, care sunt lansate în mod răutăcios în spațiul public. Nu există absolut niciun element de credibilitate”, a susținut Orban, răspunzând unei întrebări primite de la presă.

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari

3 COMENTARII

  1. Distracția este mare. Ca și pe timpul lui Băsescu și Ponta, când se bălăcăreau în public, dar în deplină coabitare făceau jocuri pe sub masă, prostind lumea. Așa și Orban cel bun cu Ciolacu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger