AcasăNewsOrban minte mai rău ca la divorț

Orban minte mai rău ca la divorț

Liderul liberalilor se înurcă la calcule simple, dar are pretenția că el face bugetul țării

Nici la Oficiul Stării Civile nu se mai minte mai tare ca la instanță, când se face partajul. Mileurile de la mamaie devin mai scumpe decât dantelăriile franțuzești brodate cu perle și pietre, amărâta aia de Dacie  costă mai mult decât un Maybach S600, borcanele de murături au preț mai mare decât două pahare Baccarat, iar blana pe care stăteau cu picioarele în fața șemineului era de fapt din chinchilla, pretinde pârâta, nu de urs care fura din tomberoane, după cum zice reclamantul. Iar când a prins-o împreunându-se cu amantul a făcut-o doar cu trupul, nu și cu sufletul, spune infidela. Singurul care are dreptate este încornoratul, care declară că fără suflet, trupul e mort, și cine ar face amor cu o femeie moartă?

Liderul liberalilor se înurcă la calcule simple dar are pretenția că el face bugetul țării

Mai tare decât toți minte însă Ludovic Orban, adjunctul premierului de la Cotroceni, cînd declară că a trăit decent din 3.083 de lei. Pentru unul singur suma ar fi oarecum de ajuns, deși cam la limită, dacă merge șase ani cu aceiași pantofi și același costum. Numai că la Orban acasă mai este și o soție, și un copil de vreo nouă ani.

Ce minciună ieftină!

După ce a trăit ani de zile într-un mister total privind locul de muncă, de ajunsese să i se spună „șomerul de lux”, liderul liberal și-a scos averea la iveală. La capitolul venituri a încurcat-o rău, declarând o sumă pentru care nicio femeie nu s-ar încurca cu el, darmite să-i mai și spele cămășile și ciorapii. 36.696 de lei pe an nu reprezintă o sumă, e o nimica toată pe vremurile astea. Poate doar cu un an în urmă să mai fi spus ceva, cât de cât, când prețul la mâncare încă nu o luase razna, ca acum. Dacă mai iei în calcul și că în 2019 soția nu a avut venituri, situația se complică. Trei persoane trăind cu 3.000 de lei pe lună? Ce minciună ieftină!

Fără Carmol și țigări

Cifrele nu îmi aparțin, sunt ale unui institut de specialitate și oricine poate avea acces la ele. În 2018, valoarea coșului de consum minim lunar pentru un trai decent, așa cum zice Ludovicul că a dus, se ridica la 2.552 de lei pentru o persoană, 4.146 pentru un cuplu fără copii, și 5.551 de lei pentru același cuplu, dar cu un copil. Din start, aritmetică simplă domnu’ inginer, vă lipsesc cam 2.500 de lei/lunar, pe care nu știu de unde îi aveați, căci nu se regăsesc în socotelile cu care aburiți presa. O luăm băbește, măcar să ne amuzăm. 1.405 lei alimentația, îmbrăcăminte și încălțăminte încă 651, 1.781 locuința, 220 dotarea acesteia,477 cheltuieli legate de locuință, produse de uz casnic și igienă personală alți 238 de lei, 488 serviciile, educație și cultură încă 546 de lei și încă un fleac de 234 de lei pentru vacanțe și recreere, dacă-ți scoția în parc și o tratezi cu floricele sau semințe. Nu punem aspirinele sau ceva de stomac, nici Carmolul și nici țigările. O fi mâncarea ieftină la Parlament, ca la cantina săracilor, dar benzina sau motorina pentru automobilul personal nu. Și din venitul lunar ai mai și pus deoparte, ai mai plătit și datoria la bancă. Pe cine minți tu, Lodovicule mic și repetent la matematică?

author avatar
Valentin Boeru
3.884 afisari

2 COMENTARII

  1. CITAT: ” Pe cine minți tu, Lodovicule mic și repetent la matematică? ”
    Orban minte cu nerusinare pentru a insela electoratul roman minte asa cum oricare alr politruk/infractor minte pentru a fi la osul păuterii.
    Ce ascunde Orban Ludovik, ascunde ca nu a declarat niciodata la ANAF banii luati de la politia politica iohannsiot/securista pentru a transforma PNL-ul intr-o grupare complice la marea infractionalitate socio economica asemeniPDL/Basescu.

  2. Pai daca e beat (de alcool ) tot timpul, ce sa faca si el !!!
    Eu am, insa o intrebare: oare de ce tine mereu degeti mic de la mina ridicat, precum poponarii ?
    Doamne fereste !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger