AcasăNewsOrban, la fel ca Ceausescu

Orban, la fel ca Ceausescu

Menestrelul Ludovic bate la poarta americana a consacrarii cu poze de grup

Tovarasul Nicolae Ceausescu, Secretar General al PCR, s-a intalnit, ieri, cu tovarasul cutare pentru a discuta probleme de interes comun in dezvoltarea relatiilor dintre cele doua tari, chiar daca nu vecine, cel putin prietene. Ati inteles ce s-a discutat? Nici acum, la 27 de ani de la schimbarea la fata din decembrie ’89?

Menestrelul Ludovic bate la poarta americana a consacrarii cu poze de grup

Nici nu o sa intelegeti vreodata ce s-a pus la cale atunci. Dupa cum, nici acum nu veti intelege de ce s-a dus Ludovic Orban in SUA si ce s-a discutat. Si nici cu ce rezultate se va intoarce acasa. E de ajuns sa rasfoiesti prin Facebook-ul partidului candva liberal ca sa vezi ca intre ce se posteaza si ce se scria despre Ceausescu nu este nici cea mai mica deosebire. Ludovic Orban s-a intalnit cu Daniel S. Mariaschin, presedinte al B’Nai B’Rith International, cea mai veche organizatie evreiasca din lume. Foarte bine. S-a mai intalnit si cu un congresman american. Si mai bine. Mai departe? Au vorbit ei niste chestii, sigur, din care nu lipsesc laudele, aprecierile si sustinerea de care bucura Romania din partea SUA. Ooo, dar asta este minunat! Ce ne facem insa cu rezultatele? Sunt pentru acum sau pentru mai incolo? Mai incolo cand, menestrelule aproape liberal? Cand veti castiga niste alegeri? Pai cine ti-a garantat ca veti castiga? Eu nu cred ca americanii isi baga gatul in jug pentru tine, par oameni seriosi. Pune, mai bine, textul corect: Ludovic Orban si o delegatie de partid s-a intalnit cu doi onorabili domni din SUA, ocazie in care au discutat mai multe probleme privind dezvoltarea relatiilor dintre cele doua tari, chiar daca nu comune, cel putin prietene. Si adauga esentialul: Ludovic Orban a facut si poze cu delegatia. Hai, pa!

author avatar
Valentin Boeru
400 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tu compari o nulitate ca Orban (nu-i vorbă, orice inutil, hoț și trădător de țară e azi comparat cu Nicolae, de către ei înșiși sau orice ziaric sau lider de opinie de 2 lei găuriți) o compari, zic, cu un Constructor precum Ceaușescu, mă, incultule? Asta în vreme ce tot mai mulți trăitori ai epocii, și nu numai, îi recunosc meritele? Te mai dai și ironic fin. Alt netalentat! Alt închipuit!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger