AcasăNewsOrban il pune pe Antonescu sa traga la Guvern

Orban il pune pe Antonescu sa traga la Guvern

Ludovic Orban nu vrea sa-l lase pe Crin Antonescu sa taie frunza la caini si dupa 2014, la Cotroceni. Pentru binele partidului, liderul PNL trebuie „sacrificat” la guvern.

Matrasiti din conducerea PNL, amicii de odinioara atenteaza acum la comoditatea lui Crin Antonescu

Romania are astazi nevoie de o guvernare liberala, deci PNL ar trebui sa se bata pentru pozitia de prim-ministru (la nivelul USL), a decretat Ludovic Orban. Care nici macar nu este dispus sa auda preferintele lui Crin Antonescu pe tema, considerand de la sine inteles ca liderul partidului “trebuie sa accepte postura care este cea mai importanta si pentru PNL, si pentru USL”. Mai mult, Orban sustine ca un Antonescu prezentat pe post de premier i-ar putea mobiliza la vot si pe alegatorii PNL care nu inghit nici acum combinatia cu PSD. “Nu cred ca intotdeauna iei deciziile de cum iti convine, sa fii presedinte sau prim-ministru”, incheie Ludovic Orban capitolul preferintelor lui Antonescu.

Daca-l asculti pe liberal, Antonescu nu are scapare

Ludovic Orban il racaie pe Antonescu stiind ca acesta nu are niciun chef sa-si bata capul cu Guvernul

Pledoaria sa pentru rocada candidatilor Antonescu si Ponta continua insa. Mai exact, Orban aminteste ca protocolul USL mentioneaza doar ca partidul care nu da premierul desemneaza candidatul la presedintie, fara a nominaliza vreuna dintre cele doua formatiuni, prin urmare oricand se poate ca USL sa-l sustina pe Victor Ponta pentru Cotroceni si pe Crin Antonescu pentru palatul Victoria. “In cateva sondaje optimiste am vazut ca domnul Ponta a inceput sa creasca precum Fat Frumos”, supraliciteaza Orban, doar-doar i-o convinge pe cei doi sa faca schimb de candidaturi. Dupa care il lasa pe Ponta in pace si revine la tema preferata, Crin Antonescu, amintind ca Delegatia Permanenta a PNL l-a votat deja pe post de candidat pentru functia de prim-ministru, iar pe deasupra liderul PNL si-a prezentat si un “guvern din umbra”. Concluzia: Crin Antonescu nu are niciun motiv sa aleaga tihna Cotroceniului in locul responsabilitatii guvernamentale.

author avatar
Simona Badulescu
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger